Duyuru
Collapse
No announcement yet.
dodge viper
Collapse
X
-
Ynt: dodge viper
bu aracı 300000 euroya koymuşlardı, satılmayınca eleman bu fiyata çekmiş bu araç gerçek ben dergide gördüm, aracın kullanışlı bir araç olmadığı 240 km hızda patinaj çekmesinden belli, araçtan dünyada 5 tane var biri tr de 160000 dolar motora harcanmış zaten, araç 87 bin dolar abd fiyatı yazık ki ne yazık gereksiz güç, araç 600 bg ve gayet kullanışsız zaten, 3 kat güçte nasıldır merak ediyorum, bu araçta ayrıca performans daha ii hissedilsin diye enjektörlerden ekstra benzin de püskürtüyor
Yorum
-
Dodge viper yurt dışında alındıktan bir hafta içerisinde en fazla kaza yapan araba şuan ilk defa sahip olanlara 15 günlük eğitim veriyorlar aracı kontrol etmek bir hayli zor,bu ilan ise bu tamamen bir fantazi yolda gider bi hali yok bomboş yollarda gün içinde 3-4 saatte 2 -3 depo yiyecen ohhh diyip eve döneceğin bir araç olmuş tani verdikleri değerler doğru ise...
Ben bu ilanı ilk gördüğümde bir yıl öncesi kadar 1450 ps yazıyordu 1450 nin üzerine daha ne ekledide 1700 leri gördü araç merak konusu yada o zamandan bu zamana kaputun altında ki 1450 beygir çiftleşti ve ürediler başka bi açıklaması yok gibi
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoffDodge viper yurt dışında alındıktan bir hafta içerisinde en fazla kaza yapan araba şuan ilk defa sahip olanlara 15 günlük eğitim veriyorlar aracı kontrol etmek bir hayli zor,bu ilan ise bu tamamen bir fantazi yolda gider bi hali yok bomboş yollarda gün içinde 3-4 saatte 2 -3 depo yiyecen ohhh diyip eve döneceğin bir araç olmuş tani verdikleri değerler doğru ise...
Ben bu ilanı ilk gördüğümde bir yıl öncesi kadar 1450 ps yazıyordu 1450 nin üzerine daha ne ekledide 1700 leri gördü araç merek konusu yada o zamandan bu zamana kaputun altında ki 1450 beygirler çiftleşti ve ürediler başka bi açıklaması yok gibi
Yorum
Yorum