Duyuru

Collapse
No announcement yet.

YAZILIM ŞART :)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: YAZILIM ŞART

Ali Hocam yakışanı yapmışsın
    arkadaşına slm
    teker gücü çok önemli neredeyse %20 kayıp ile 240whp almışsın
    tork aralığı da güzel görünüyor
    hissiyat muhakkak değişmiştir

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ozkanc
      Allah muhafaza, Akibeti Kirmizi OPC ye benzemesin
      olsun özkancım sorun olmaz kırmızı opc yi forumdan olmayan birine 3 te bir fiyatına vermişti şimdi ben söylerim aliye sana daha iyi kıyak yaptırırım 4/1 fiyatına sana satar haha haha

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: volkan
        Kankamın araba fena gidiyor yazılımı ilk yaptırdığında çıtırdan yüklenilmişti 275 bg di benim arabada basıncı kıstırdığım 220 bg halindeyken rol yaptık kafa kafaya gittik şimdi bi yirmi beş beygir daha eklenince işler iyice değişti kankam havalar ısınıyor ama basıncımı mecruberen açtıracan bana benzin fişlerini sana gönderecem

Kardeşim benim sen 250 hp lerde olursan cok denk gideriz,fazla zorlama...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
          Hayırlı olsun Ali abi, chipten sonra kullanımda bariz fark varmı ?
          Teşekkürler Hasancım,gaz tepkimesi bariz bir şekilde arttı,ara hızlanmalarda da hissedilir artış var.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Funkyair
            Ali Hocam yakışanı yapmışsın
            arkadaşına slm
            teker gücü çok önemli neredeyse %20 kayıp ile 240whp almışsın
            tork aralığı da güzel görünüyor
            hissiyat muhakkak değişmiştir
            aynen kardeşim...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: OPC 5000
              Orjinal yazı sahibi: volkan
              Kankamın araba fena gidiyor yazılımı ilk yaptırdığında çıtırdan yüklenilmişti 275 bg di benim arabada basıncı kıstırdığım 220 bg halindeyken rol yaptık kafa kafaya gittik şimdi bi yirmi beş beygir daha eklenince işler iyice değişti kankam havalar ısınıyor ama basıncımı mecruberen açtıracan bana benzin fişlerini sana gönderecem

Kardeşim benim sen 250 hp lerde olursan cok denk gideriz,fazla zorlama...
              kankam senin araba daha garantide sen o yazılımı sildir stocka dön bence ,bak Özkan'da uyardı zaten , onun maşallah dediği 3 aydan fazla yaşamamıştır haha o yüzden sen stock a dön uğraştırma beni

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

))
                F30 Sport+

Yorum

Tabanı Düz Bassın, Süper. Süper de, Volkan Geçemeyecek mi Şimdi Seni??? alala alala alala

Yorum

Hayırlı olsun Ali kankam
                    Allah beygirlerine zeval vermesin kardeşim hayırlı ve uğurlu olsun
                    Volkanın içinden geçersin artık haha haha haha
                    [center]
                    İnsignia 1.4 Edition Elegance Yeni Stil Paket 2012 OPC Body Kit (Kara Şahin)

BİR ZAMANLAR

Yorum

Kimse o arkadaşın hiç iyi yapmıyor,hadi opc de kandın ona,bari bunda kanmasaydın.Sonu benzemez inşallah Kem gözlere şiş.
                      Maşallah,içi dışı 10 numaraydı,gidişide eklendi şimdi buna,birde kat iptali yaptınmı,Volkan basınç vanası taktırır artık torpidoya ihihi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: YK34
                        Hayırlı olsun Ali kankam
                        Allah beygirlerine zeval vermesin kardeşim hayırlı ve uğurlu olsun
                        Volkanın içinden geçersin artık haha haha haha
                        yok Yılmaz abi kankam benim içimden geçmezde ama sana kıyak yapar uzun bir yolculuk yaparsak senin arabayıda üstüne bağlarız porshe un öyle gelirsin haha

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Polo Gti
                          Kimse o arkadaşın hiç iyi yapmıyor,hadi opc de kandın ona,bari bunda kanmasaydın.Sonu benzemez inşallah Kem gözlere şiş.
                          Maşallah,içi dışı 10 numaraydı,gidişide eklendi şimdi buna,birde kat iptali yaptınmı,Volkan basınç vanası taktırır artık torpidoya ihihi
                          bende seni yolda yakalamıyayım aykutum rüzgarımdan devrilirsin sonra haha

Yorum

Yakışır kardeşime tepe tepe kullan
                            2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                            [center]

Yorum

Yakisir abime rabbim tekerine tas degdirmrsin.
                              2015 leon fr

Yorum

Ali abi hayırlı olsun yeni beygirlerin

Yorum

İşleniyor...
                                X