Duyuru
Collapse
No announcement yet.
YAZILIM ŞART :)
Collapse
X
-
Ynt: YAZILIM ŞART
Orjinal yazı sahibi: OPC 5000Orjinal yazı sahibi: FacomXArkadaşı söylede bizde arkadaş kurbanı olmayalım
Sanki tanıyor gibide geldi bana ama neyse ihihi
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Ali patron hayırlı uğurlu olsun.
Allah kaza bela vermesin..[IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]
[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ
Yorum
-
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: NEŞTERAli patron hayırlı uğurlu olsun.
Allah kaza bela vermesin..
Orjinal yazı sahibi: insgna44Hayırlı olsun Ali abi + hp ve torklar kazasız belasız ..... Volkan abi nin kulakları çınlasın..
Orjinal yazı sahibi: ersin_58Abi hayırlı olsun. Maşallah değerler harika
Yorum
-
Kankamın araba fena gidiyor yazılımı ilk yaptırdığında çıtırdan yüklenilmişti 275 bg di benim arabada basıncı kıstırdığım 220 bg halindeyken rol yaptık kafa kafaya gittik şimdi bi yirmi beş beygir daha eklenince işler iyice değişti kankam havalar ısınıyor ama basıncımı mecruberen açtıracan bana benzin fişlerini sana gönderecem
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: volkanKankamın araba fena gidiyor yazılımı ilk yaptırdığında çıtırdan yüklenilmişti 275 bg di benim arabada basıncı kıstırdığım 220 bg halindeyken rol yaptık kafa kafaya gittik şimdi bi yirmi beş beygir daha eklenince işler iyice değişti kankam havalar ısınıyor ama basıncımı mecruberen açtıracan bana benzin fişlerini sana gönderecem
Yorum
Yorum