Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sprintbooster Tecrübeleri...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Sprintbooster Tecrübeleri...

Gaz pedalının altındaki soket ile kablo grubunun arasina takılıyor, benin aracın montajı yapılırken kapıyı açtılar 10sn sonrada montajı tamamladıkları için inceleme ve görme şansım olmadı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kingdragon
      kayınbiraderin astra 1.3 dizelinde de öyle süper bir fark olmuyor (hissediliyor fark ama insan daha fazla beklenti içine giriyor), demek ki belli motor hacmi gerekiyor.
      Astra dizeli çok değiştiriyor çünkü arabanın alt devirleri ölü. ama gerçek anlamda tork-hp vermediği için çok da fazla birşey beklememek lazım.

Yorum

Ben de 2015 1.6T AT6 icin model ve diyat alabilir miyim lutfen? Bir de Ankarada nereye taktirabiliriz?

Yorum

Konuyu hortlatmak gibi olmasın ama makyajlı kasa 1.6 dizel otomatik aracında kullanan var mı arkadaşlar?
          Tavsiye eder misiniz?
          Kaç tipi var? Hangi modelleri var?
          Hangi marka daha iyi?
          Deneyimlerinizi, tavsiyelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trigovina View Post
            Konuyu hortlatmak gibi olmasın ama makyajlı kasa 1.6 dizel otomatik aracında kullanan var mı arkadaşlar?
            Tavsiye eder misiniz?
            Kaç tipi var? Hangi modelleri var?
            Hangi marka daha iyi?
            Deneyimlerinizi, tavsiyelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
            Kullanan forumda arkadaşlarımız mevcuttur. Cevap vereceklerdir mstfkls yusuf
            Sola Sinyal Devamlı Açık!

Yorum

Şu bir gerçektirki Sprintbooster devrede iken özellikle kalkış vites geçişleri daha iyi oluyor otomatik vitesteki anlık gçikme zamanı daha da kısalıyor ve daha keyifli hale geliyor

ertugrul.hzd sende tecrübeni anlatabilirsin

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

2010 model 180 bg manuel vitesli aracımda kullanıyorum.Yakıtta bir artışı yok.Ama kullanımda artısı çok.Bir kez kırmızı işareti seçtiğinizde bir daha ne yeşil nede kapalı konumda kullanmak istemeyeceksiniz.Bizim araçların en büyük handikaplarından birisi vites geçişleri ve hantallığı.Bunu zararsız bu sistem ile çözmüş olursunuz.
                "Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX View Post
                  Şu bir gerçektirki Sprintbooster devrede iken özellikle kalkış vites geçişleri daha iyi oluyor otomatik vitesteki anlık gçikme zamanı daha da kısalıyor ve daha keyifli hale geliyor

ertugrul.hzd sende tecrübeni anlatabilirsin
                  Biz kırmızıya aldığımız zaman ortalık karışık oluyor. Düşününki Erhan abi ve Kadir ile kapışmamızda bize önemli desteği oluyor bu sprint booster 'ın

Şaka bir yana özellikle performanslı kullanımda tepki süresini kısaltarak daha çevik olmanızı sağlar.

Yorum

aracın 0-100 değeri değişmez, 100-200 değişmez. 50-150 değişmez. aracın kavrama aksamlarının ömrü kısalır... Ama hissiyattan herkes memnun.
                    Fikrin kadar varsın!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mr.big View Post
                      aracın 0-100 değeri değişmez, 100-200 değişmez. 50-150 değişmez. aracın kavrama aksamlarının ömrü kısalır... Ama hissiyattan herkes memnun.
                      Kullanıcı olarak değiştini düşünüyorum.Zaten satıcıları da 0-100 de 0,7/0,9 gibi değiştiğini yazmışlar.Diğer aksamlara da zararı yok.Senelerdir kullananlar var benim gibi.Yazılımla karıştırıyorsunuz sanırım.

Easy, affordable options for you to obtain the domain you want. Safe and secure shopping.

"Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Yorum

Tetikleme daha hızlı olduğu istenilen hızlara az bir farkla daha hızlı çıkabiliyorsunuz.

Yorum

Sprintbooster iyidir.. alışınca vazgeçemiyor insan..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Peki bu cihazın hangi marka ve hangi modeli iyidir?
                            Fiyat / Performans olarak hangi marka model tercih edilmeli arkadaşlar?

Yorum

Aracım 2015 model 1.6 CDTI Dizel otomatik.
                              Aracım için marka ve model önerisinde bulunabilir misiniz?
                              Uygun fiyata 2. el de olabilir.
                              Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Yorum

İşleniyor...
                              X