Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sprintbooster Tecrübeleri...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Sprintbooster Tecrübeleri...

dizel otomatik aracım için bende düşünebilirim, eğer forum indirimi olacaksa...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Emin Günaydın
      dizel otomatik aracım için bende düşünebilirim, eğer forum indirimi olacaksa...
      Şimdiden 2 kişi olduk ozaman.
      INSIGNIA 1.6 XHT 170 HP Active Select + Cosmo + Stil paket (deri koltuk, BOSE ses, 19 jant)
      tmr
      Custom yazılım 205 bg, Sprintbooster
      K&N kutu içi hava filtresi, OPC Pedal kiti
      OPC yan sinyal çerçeveleri, Led iç aydınlatmalar

Yorum

Bende aracima taktirmak istiyorum 1.4.T arac cagrinin haberi var zaten kismetse Nisan sonu taktiracagim...Kullananlar cok memnun araca kalkista baya ataklik serilik verdigini soyluyorlar sonucta bu bir guc artisi degil ama tepki meselesi Eski araclardaki gaz tepkisi yeni arabalarda yok malesef.
        2012 insignia 1.4 T 140 Hp Yeni Stil Paket Fume

Yorum

Çok keyifli bir icat.O beygirlerin gücünü daha fazla hissedeceksiniz.
          2011 Teknik Gri+Nav800+Sunroof+Chip+Performans buji+Sprintbooster+KN Kutu içi Filtre+OPC Pedal Seti

Yorum

Aracım şu an ilanda satılmazsa ben de düşünebilirim. Forum indiriminden yararlanmak isterim.

1.4 Beyaz 18" Sunroof
            Navigasyon DVD
            46KT880

Yorum

2-3 hafta içinde 251A modeli elimizde olacak

Yorum

ben bu cihazı 6 ay 1.4 insigniada sonrasında aynı cihazı tam bir yıdırda 1.3 dizel astram"da kullanıyorum. kullanım keyfini artıran bir cihaz özellikle astrada olmazsa olmaz derim. yakıt konusuna gelince kesinlikle artırmadığını defalarca test ettim. yakıt, cihazı ilk takıpta cihazın tadını çıkarmak için ekstra devirli kullandığınız 1-2 hafta artıyor sonra rutin kullanıma döndüğünüzde yakıtın düştüğünü bile söyleyebilirim. araca bir zararı olduğunu sanmıyorum ben direk kırmızıda bir yıl 30.000 km dir kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım. tavsiye edilir.
                   2012 1,3 ASTRA J BEYAZ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Odak Çağrı
                  2-3 hafta içinde 251A modeli elimizde olacak
                  Çağrı ilgi alakana teşekkür ederim. Sabırsızlıkla bekliyorum. Sprintbooster için kullanıcı yorumları çok olumlu geldi. Otomatik kullananlara tavsiyem 251A almaları düşünen arkadaşlar konu devamında yazabilirlerse sayı ve fiyatı netleştiririz.
                  INSIGNIA 1.6 XHT 170 HP Active Select + Cosmo + Stil paket (deri koltuk, BOSE ses, 19 jant)
                  tmr
                  Custom yazılım 205 bg, Sprintbooster
                  K&N kutu içi hava filtresi, OPC Pedal kiti
                  OPC yan sinyal çerçeveleri, Led iç aydınlatmalar

Yorum

bu cihazı, aracımızı değiştirdiğimiz zaman da kullanabiliyoruz değil mi sonuçta. satınca araçla birlikte gitmiyor bu.
                    fiyatı makul olacaksa eğer, dizel ve otomatik için olanından ben istiyorum. ödemeyi kredi kartı ile yapmak kaydıyla.

Yorum

Opel grubunda Meriva hariç neredeyse tüm araçlara aynı cihaz kullanılıyor, yani Opel'den Opel'e geçince kullanıma devam edebilirsiniz.
                      Eğer pedal seti farklı bir araca geçerseniz belli bir ücret karşılığında yenisiyle değiştiriyoruz. Eskisini 2.el olarak internetten satıp yenisini almanızdan daha kârlı oluyor.
                      Ürünün kodları var, aynı koda sahip araçlarda cihaz değiştirmeden kullanabilirsiniz, mesela Opel'e olan 251 modeli Fiat'ın da bazı araçlarına oluyor.
                      Kredi kartına mail order ile ödeme alabiliyoruz.

Yorum

ücreti nedir ?
                        https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg

''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: canbaz
                          ücreti nedir ?
                          Pm attım

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Odak Çağrı
                            Orjinal yazı sahibi: canbaz
                            ücreti nedir ?
                            Pm attım
                            teşekkürler Çağrı.
                            https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg

''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı

Yorum

ücretini neden pm atıyoruz ki, konu bu işin konusu nasıl olsa. bende ücretini öğrenmek istiyorum.
                              opel den sonra 320 cd düşünüyorum, 2008 veya 2009 model. o araçla uyarmı diye sordum ben aslında

Yorum

Emin Bey, buradan fiyat yazdığımız zaman aradan 1 yıl 2 yıl geçiyor, birisi eski fiyatı görüp o fiyattan ürün almak istiyor.
                                Bu sıkıntıları daha önce çok yaşadığımız için internet ortamında açık olarak fiyat yazmıyoruz. Sadece özel mesajla yada telefonla bilgi vermekteyiz.
                                Opel'den BMW'ye geçtiğinizde cihaz değişimi gerekir.

Yorum

İşleniyor...
                                X