peki bende bi pm alayım o halde
ne zaman gelecek sprintbooster ım?
Yeni gelicek olanlar otomatik için olanlar (251A). Aracınız manuelse (251) şu an mevcut.
INSIGNIA 1.6 XHT 170 HP Active Select + Cosmo + Stil paket (deri koltuk, BOSE ses, 19 jant) tmr Custom yazılım 205 bg, Sprintbooster K&N kutu içi hava filtresi, OPC Pedal kiti OPC yan sinyal çerçeveleri, Led iç aydınlatmalar
130 luk fabrika çıkışı. ankara da boosterperformance ta yaptırdım. öncesi ve sonrasında, hatta adaptasyon sonrasında ölçümler yapıldı oradaki dyno da. en son gördüğümüz rakam 186 beygir. çok inandırıcı gelmedi baştan bana ancak yolda deneyince, c220 cdi yi (ben kullanıyordum), alfa romeo gt yi, 160 lık dizel insignia ları geçebiliyorum kalkışta ve roll de.
130 luk fabrika çıkışı. ankara da boosterperformance ta yaptırdım. öncesi ve sonrasında, hatta adaptasyon sonrasında ölçümler yapıldı oradaki dyno da. en son gördüğümüz rakam 186 beygir. çok inandırıcı gelmedi baştan bana ancak yolda deneyince, c220 cdi yi (ben kullanıyordum), alfa romeo gt yi, 160 lık dizel insignia ları geçebiliyorum kalkışta ve roll de.
maşallah yalnız yağ bakımlarını biraz daha erken yapın iyi yüklenilmiş araca
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
maşallah yalnız yağ bakımlarını biraz daha erken yapın iyi yüklenilmiş araca
10000 de bir yapıyorum bakımlarını. hatta 90000 bakımını 88000 de yaptırdım
siyah duman falan yok çok şükür.
Otomatik insignialar için 251A sprintbooster gelmiş. Hızlı sipariş ve kargo için teşekkür ederim Çağrı... obaa
Edit: 8 taksit ayrıca güzel oldu. oleyy
INSIGNIA 1.6 XHT 170 HP Active Select + Cosmo + Stil paket (deri koltuk, BOSE ses, 19 jant) tmr Custom yazılım 205 bg, Sprintbooster K&N kutu içi hava filtresi, OPC Pedal kiti OPC yan sinyal çerçeveleri, Led iç aydınlatmalar
Kesinlikle beklediğime değdi manuel ve otomatik versiyonların ikisinide test ettim. Otomatik için 251A çok uyumlu ve stabil. Ayrıca çok keyifli
Yorum