Hafta sonu memleketim Adapazarı'ndaydım pazar öğleden sonra yola çıktım hava güzel yollarda boştu bir iki araba denk geldi gazlıyacak ama tam dişime göre değildi biri passat cc di benzinli bir iki oynayınca baktı olmuyor bıraktı gazlamayı birde c180 denedi şansını bir iki oynamadan sonra ben bıraktım sonucu belli olduğu için ,derken kurtköy taraflarına geldiğimde önümde iki tane typer rollinge hazırlanıyorlar biri kırmızı 34 job la başlıyor diğeri gri 01 bom diye başlıyor bende arkalarındayım otobanda seksene düşürdüler km lerini ikiside yapılı egzozları çok iyi ses çıkarıyordu başladılar gazlamaya bende gazladım 150 ,200 ,220 de bıraktılar gazlamayı bende diplerindeyim şaşırdılar önümdeki habire dikiz aynasından bana bakıyor daha sonra bunların arkadaşı siyah bir 2000 geldi gri typer a rollinge hazırlanıyorlar yine hızı seksenlere düşürdüler arkamızdanda kornalar yükseliyor yavaş gidiyoruz diye ama tınlamıyorlar başladılar tekrar gazlamaya S2000 sol şeritte benim önümde Typer da sağda başladık gazlamaya benden kaçamıyorlar ama bende geçemiyorum ama peşinide bırakmıyorum yarım araba önümde fark kapanmıyorda açılmıyorda typerda yarım boy s2000 inin önünde ben s2000 hikayeden sellektör çakıyorum çekil diye ama çekilse geçemiyecem anca kafa kafaya güçlerimiz ama s 2000 bunu bilmiyor bakıyor arkasına, tam gaz gazladığı halde arkasındaki insignia yol istiyor şaşırdı bu gazlamayı bıraktıktan sonra bi arkama geçti arkadan bakıyor arabaya bi yanıma geldi yandan şaşkın bir halde bakıyor benim arabada opc body kit filan olsa gerçek opc zannedecek normal standart insignia turbo yazdığı için idrak edemedi içinden demiştir bu insignialarla kapışmıyayım bidaha haha haha daha sonra hondacı bir arkadaşımı arayıp anlattım typer 2000 cc atmosferik 200 bg ama birtane stock bulamazsın yazılım egzoz vs ile 240 bg den aşağı hiç biri değil dedi çoğu arka koltukları sökük gezerler ağırlık avantajı için dedi aahh birde insignia biraz hafif olsaydı ama yeter hem gazlıyoruz hemde aile arabası olarak kullanıyoruz daha ne isteyelim arabalarımızdan değilmi
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
S2000 ve typer a Saka
Collapse
X
-
Ynt: S2000 ve typer a Saka
Volkan abi,sen de olmasan ne olacak halimiz? Sizlerin sayesinde bunu duyanlar bize de yanaşmaz. Tebrikler...2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...
Yorum
-
Volkan abi söylediğin 2 typer da bilinen araçlardan ep3 olması lazım ıkısınınde hatta job gri olabılır tam hatırlamıyorum bence insignia çok iyi tutunmuş birde yan yana deneseydiniz on numara olurmuşBayrağı Bayrak yapan, üstündeki kandır.Toprak; eğer uğrunda ölen varsa Vatandır.SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR !!!
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOYİnsignia'ya kattığınız ilave prestij için çok teşekkürler Volkan Bey Kardeşim
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: tornadoVolkan abi,sen de olmasan ne olacak halimiz? Sizlerin sayesinde bunu duyanlar bize de yanaşmaz. Tebrikler...
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Emre52Volkan abi söylediğin 2 typer da bilinen araçlardan ep3 olması lazım ıkısınınde hatta job gri olabılır tam hatırlamıyorum bence insignia çok iyi tutunmuş birde yan yana deneseydiniz on numara olurmuş
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXKeyif Almışsındır volkan
Yorum
Yorum