Öncelikle herkese selamlar, uzuuuuun nzamandır aracıma xenon arayışı içerisindeyim ama bir türlü sağlıklı sonuçlara ulaşamadım, hem Erzurum'da olmam hem de etrafımda bu hususta yeterli kişiler olmaması nedeniyle aklım karıştı, kimisi olmaz diyor, kimis olur ama sorun olur diyor, kimisi de sorun olmaz diyor, drenç denen bir husus var ama sıkıntılı bir durum mu değil mi onu da bimiyorum, bir arkadaqşım benim için ostram 6000k xenon getirtecek ama bunu çalıştıracak drenç? kondansatör? nedir nasıl uygulanır yardım bekliyorum, 680 ohm drenç koymam gerektiğini söyledi bir başka arkadaş ama bu drencci nereden temin edebilirim? Yardımlarınızı bekliyorum çok teşekkür ederim.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
EDITION İÇİN XENON YARDIMI BEKLİYORUM
Collapse
X
-
Ynt: EDITION İÇİN XENON YARDIMI BEKLİYORUM
dostum, edition a, merceksiz xenon taktığın zaman aydınlatma problemi yaşayacaksın. dışardan güzel gözüktüğünü düşüneceksin ama, hem insanların gözünü alıp rahatsız edeceksin, hem de önünü göremeyeceksin.
o yüzden biraz paraya kıyıp mercekli bi-xenon yaptır bence.
şahsen ben öyle yaptırdım ve çok memnunum.
aracımın benden önceki sahibi merceksiz xenon takmış araca, iki ay kullanamadım arabayı o haliyle. normale çevirdim hemen.
ardından da mercek uygulaması yaptırdım.
Yorum
-
Ben Direk Bağlattım Merceksiz 6000k. Aydınlatmada Hiç Sorun Yaşamadım, Orjinalinden İyi. Karşıdan Geleni Rahatsız Etme Konusuna Gelince; Bursadan Diğer Bir Forum Üyesi İle Test Ettik. O Kendi Aracında Otururken Ben Farlar Yanık Yavaş Yavaş Üzerine Doğru Sürdüm ve Yanından Geçtim Hiç Rahatsız Olmadığını Söyledi.
Philips Tavsiye Ederim.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Emin Günaydındostum, edition a, merceksiz xenon taktığın zaman aydınlatma problemi yaşayacaksın. dışardan güzel gözüktüğünü düşüneceksin ama, hem insanların gözünü alıp rahatsız edeceksin, hem de önünü göremeyeceksin.
o yüzden biraz paraya kıyıp mercekli bi-xenon yaptır bence.
şahsen ben öyle yaptırdım ve çok memnunum.
aracımın benden önceki sahibi merceksiz xenon takmış araca, iki ay kullanamadım arabayı o haliyle. normale çevirdim hemen.
ardından da mercek uygulaması yaptırdım.Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Beschäler InsigniaBen Direk Bağlattım Merceksiz 6000k. Aydınlatmada Hiç Sorun Yaşamadım, Orjinalinden İyi. Karşıdan Geleni Rahatsız Etme Konusuna Gelince; Bursadan Diğer Bir Forum Üyesi İle Test Ettik. O Keni Aracında Otururken Ben Farlar Yanık Yavaş Yavaş Üzerine Doğru Sürdüm ve Yanından Geçtim Hiç Rahatsız Olmadığını Söyledi.
Philips Tavsiye Ederim.Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: emrezxrOrjinal yazı sahibi: Beschäler InsigniaBen Direk Bağlattım Merceksiz 6000k. Aydınlatmada Hiç Sorun Yaşamadım, Orjinalinden İyi. Karşıdan Geleni Rahatsız Etme Konusuna Gelince; Bursadan Diğer Bir Forum Üyesi İle Test Ettik. O Keni Aracında Otururken Ben Farlar Yanık Yavaş Yavaş Üzerine Doğru Sürdüm ve Yanından Geçtim Hiç Rahatsız Olmadığını Söyledi.
Philips Tavsiye Ederim.
Yorum
-
biraz araştırmamı söylemiş bir arkadaşımız.
araştıracak birşey yok, ben kendim kullandım iki ay kadar zaten.
işim gereği, uzun yolculukları gece yapıyorum. gündüz fabrikada olmam gerektiği için.
gece uzun yola çıktığım zamanlarda da merceksizken farlarım, ışığın yola aktarılmasında ciddi bir problem yaşıyordum.
ben bunu yaşamış birisi olarak araştırma gereği görmüyorum açıkçası.
ankarada bir ustaya yaptırdım farlarımı. çıkma cosmo farı alıp, ustaya gönderdim.
malzeme için ne kadar para gerektiyse, onu da gönderdim.
şimdi çok çok rahat uzun yol yapıyorum. kimseden selektör yemeden, önümü görüyorum.
toplam maliyeti 3000 lirayı birazcık geçti.
Yorum
-
Benim aracımda sonradan takılma zenon far var. Muhtemelen 5000-6000 k civarında. Hafif mavi bir ışık yayıyor görünüm olarak çok çok güzel ancak karşıdan gelenlerin gözünü alıyormu veya ben acaba önümü iyi görebiliyor muyum şüpheleniyorum. Bunu anlayabilmek için orjinal H7 Bosch ampülleri sipariş ettim ampülleri bağlatıp bir süre öyle kullanıcam herşey ortaya çıkar diye düşünüyorum. En azından kendim karşılaştırma için fırsat bulacağım.Astra 1.4 T Cosmo Füme + Navigasyon
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: emrezxrOrjinal yazı sahibi: Beschäler InsigniaBen Direk Bağlattım Merceksiz 6000k. Aydınlatmada Hiç Sorun Yaşamadım, Orjinalinden İyi. Karşıdan Geleni Rahatsız Etme Konusuna Gelince; Bursadan Diğer Bir Forum Üyesi İle Test Ettik. O Keni Aracında Otururken Ben Farlar Yanık Yavaş Yavaş Üzerine Doğru Sürdüm ve Yanından Geçtim Hiç Rahatsız Olmadığını Söyledi.
Philips Tavsiye Ederim.
Yorum
Yorum