Duyuru

Collapse
No announcement yet.

EDITION İÇİN XENON YARDIMI BEKLİYORUM

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• EDITION İÇİN XENON YARDIMI BEKLİYORUM

Öncelikle herkese selamlar, uzuuuuun nzamandır aracıma xenon arayışı içerisindeyim ama bir türlü sağlıklı sonuçlara ulaşamadım, hem Erzurum'da olmam hem de etrafımda bu hususta yeterli kişiler olmaması nedeniyle aklım karıştı, kimisi olmaz diyor, kimis olur ama sorun olur diyor, kimisi de sorun olmaz diyor, drenç denen bir husus var ama sıkıntılı bir durum mu değil mi onu da bimiyorum, bir arkadaqşım benim için ostram 6000k xenon getirtecek ama bunu çalıştıracak drenç? kondansatör? nedir nasıl uygulanır yardım bekliyorum, 680 ohm drenç koymam gerektiğini söyledi bir başka arkadaş ama bu drencci nereden temin edebilirim? Yardımlarınızı bekliyorum çok teşekkür ederim.

Ynt: EDITION İÇİN XENON YARDIMI BEKLİYORUM

odaktan Çağrı beyle görüşün yardımcı olur

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Görüşmeye çalışayım çok sağolun

Yorum

dostum, edition a, merceksiz xenon taktığın zaman aydınlatma problemi yaşayacaksın. dışardan güzel gözüktüğünü düşüneceksin ama, hem insanların gözünü alıp rahatsız edeceksin, hem de önünü göremeyeceksin.
        o yüzden biraz paraya kıyıp mercekli bi-xenon yaptır bence.
        şahsen ben öyle yaptırdım ve çok memnunum.
        aracımın benden önceki sahibi merceksiz xenon takmış araca, iki ay kullanamadım arabayı o haliyle. normale çevirdim hemen.
        ardından da mercek uygulaması yaptırdım.

Yorum

Mercek uygulaması nerede yapıldı, kaç paraya yaptırdınız bende çok istiyorum mercekli zenonu ancak yaptıracak usta bulamıyorum.
          Astra 1.4 T Cosmo Füme + Navigasyon

Yorum

Ben Direk Bağlattım Merceksiz 6000k. Aydınlatmada Hiç Sorun Yaşamadım, Orjinalinden İyi. Karşıdan Geleni Rahatsız Etme Konusuna Gelince; Bursadan Diğer Bir Forum Üyesi İle Test Ettik. O Kendi Aracında Otururken Ben Farlar Yanık Yavaş Yavaş Üzerine Doğru Sürdüm ve Yanından Geçtim Hiç Rahatsız Olmadığını Söyledi.
            Philips Tavsiye Ederim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Emin Günaydın
              dostum, edition a, merceksiz xenon taktığın zaman aydınlatma problemi yaşayacaksın. dışardan güzel gözüktüğünü düşüneceksin ama, hem insanların gözünü alıp rahatsız edeceksin, hem de önünü göremeyeceksin.
              o yüzden biraz paraya kıyıp mercekli bi-xenon yaptır bence.
              şahsen ben öyle yaptırdım ve çok memnunum.
              aracımın benden önceki sahibi merceksiz xenon takmış araca, iki ay kullanamadım arabayı o haliyle. normale çevirdim hemen.
              ardından da mercek uygulaması yaptırdım.
              Dostum nereden cikardin sorun yasanacagini ben 2 yildan beri kullaniyorum daha 1 kere karsidan isik yakan olmadi goz aliyor denmedi biraz arastir ondan sonra yorum yap bence
              Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
              [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Beschäler Insignia
                Ben Direk Bağlattım Merceksiz 6000k. Aydınlatmada Hiç Sorun Yaşamadım, Orjinalinden İyi. Karşıdan Geleni Rahatsız Etme Konusuna Gelince; Bursadan Diğer Bir Forum Üyesi İle Test Ettik. O Keni Aracında Otururken Ben Farlar Yanık Yavaş Yavaş Üzerine Doğru Sürdüm ve Yanından Geçtim Hiç Rahatsız Olmadığını Söyledi.
                Philips Tavsiye Ederim.
                abi zaten sikinti surda oluyor sari ampulleri cikarip yerine xenon taktirip far ayari yaptirmassan ozaman goz aliyor yoksa sorun olmaz
                Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
                  Ben Direk Bağlattım Merceksiz 6000k. Aydınlatmada Hiç Sorun Yaşamadım, Orjinalinden İyi. Karşıdan Geleni Rahatsız Etme Konusuna Gelince; Bursadan Diğer Bir Forum Üyesi İle Test Ettik. O Keni Aracında Otururken Ben Farlar Yanık Yavaş Yavaş Üzerine Doğru Sürdüm ve Yanından Geçtim Hiç Rahatsız Olmadığını Söyledi.
                  Philips Tavsiye Ederim.
                  abi zaten sikinti surda oluyor sari ampulleri cikarip yerine xenon taktirip far ayari yaptirmassan ozaman goz aliyor yoksa sorun olmaz
                  Haklısın Ama Orjinal Ayarlarını Bozmaya Değer mi Diye Önce Test Ettim. Kadirle Yaptık Testi Kaç Kere ve Yavaş Süratle. Yavaşken Dahi Rahatsız Olmadı. İsteyen Sorabilir Kadir e.

Yorum

biraz araştırmamı söylemiş bir arkadaşımız.
                    araştıracak birşey yok, ben kendim kullandım iki ay kadar zaten.
                    işim gereği, uzun yolculukları gece yapıyorum. gündüz fabrikada olmam gerektiği için.
                    gece uzun yola çıktığım zamanlarda da merceksizken farlarım, ışığın yola aktarılmasında ciddi bir problem yaşıyordum.
                    ben bunu yaşamış birisi olarak araştırma gereği görmüyorum açıkçası.
                    ankarada bir ustaya yaptırdım farlarımı. çıkma cosmo farı alıp, ustaya gönderdim.
                    malzeme için ne kadar para gerektiyse, onu da gönderdim.
                    şimdi çok çok rahat uzun yol yapıyorum. kimseden selektör yemeden, önümü görüyorum.
                    toplam maliyeti 3000 lirayı birazcık geçti.

Yorum

Benim aracımda sonradan takılma zenon far var. Muhtemelen 5000-6000 k civarında. Hafif mavi bir ışık yayıyor görünüm olarak çok çok güzel ancak karşıdan gelenlerin gözünü alıyormu veya ben acaba önümü iyi görebiliyor muyum şüpheleniyorum. Bunu anlayabilmek için orjinal H7 Bosch ampülleri sipariş ettim ampülleri bağlatıp bir süre öyle kullanıcam herşey ortaya çıkar diye düşünüyorum. En azından kendim karşılaştırma için fırsat bulacağım.
                      Astra 1.4 T Cosmo Füme + Navigasyon

Yorum

Sislere xenon beyaz 6000 k H kaç oluyor ?
                        Yol şeritleri kalp atışını geçmeli 

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
                          Philips Tavsiye Ederim.
                          Kusura bakmayin ama far ayarindan kastettiginiz sey nedir? Xenon takildiktan sonra normal galojen ampulleri yukari asagi oynatan sol taraftaki ayar dugmesi ile yapilan bir ayar mi? Veya farkli bir ayar midir bahsettiginiz?

Yorum

İşleniyor...
                          X