Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Cosmo Farı power led. Değişik bir çalışma

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Cosmo Farı power led. Değişik bir çalışma

Süper olmuş helal olsun yapana
    Insignia 2.0 cdti cosmo flexride

Yorum

kaminari park mustafa, benim araç üzerinde bir uygulama yaptı benim çok hoşuma gitti. orjinal gündüz ledlerini çakar yaptı ve 8 çeşit yanıyor ledler.
      en güzel tarafı ise uzaktan kumandalı
      bende videosunu sizinle en kısa sürede paylaşırım

bu arada farlar gerçekten çok güzel olmuş allah nazardan korusun

Yorum

valla ben izlerken yoruldum gerçekten eline sağlık güzel bir çalışma olmuş
        Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
        [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

http://www.youtube.com/watch?v=kZlh0SS-48s#ws

buyrun arkadaşlar videosu.
          biraz geç oldu, şehir dışındaydım.
          oktay ustamın ellerine sağlık. ledlerin yanında bixenon yavaş kalıyor selektör yaparken. gerisini siz düşünün )

Yorum

Süper bşey olmuş bu uygulama nerede yapiliyo peki...bunu yapabilmek için cosmo farın olması şartmı...bde bu uygulamanın günahı nedir kaç paradır

Yorum

Şahane olmuş, güle güle kullanın. Yapan ustamın ellerine sağlık.
              34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

benim de sinyallerin yanması çok hoşuma gitti .. afl farlarımla olan karşıdan geleni rencide etme problemini çözdükden beri farlarımla ilgili bi sıkıntım yok şükür de bu sinyallerin yanması çok hoşuma gitti ciddi düşünebilirim
                [center]
                İnsignia 1.4 T Edition Elegance [b][color=red]Stil Paket

Yorum

Cok guzel olmus gercekten ne kadar boyle bi calismanin maliyeti bide soyle bisey yapilabilirmi orjinal cosmo ledleri hem beyaz hem turuncu,kirmizi,yesil falan yancak istedigimiz zaman boyle bisey mumkunmudur
                  2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

Çok başarılı olmuş.Kendisi bu işin ticaretini yapıyor mu acaba? Yaptırmayı istesek yardımcı olur mu?
                    http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
                    2.0 CDTI
                    Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

orjinal ledlerin hem sarı hem beyaz hem farklı renklerde yanması mümkün değil. yerine rgb led koyulup bi şekilde yapılabilir belki ama çok sıkıntılı bi iş olur. orjinal olan hiçbirşey sonradan farklı bir amaçla kullanılamıyor. oraya bu şekilde sinyal yapılabilmesi için orjinaller sökülüp yerine başka ledler koyulacak mecburen.
                      bu işi yapan usta bu işin ticaretini değil, işçiliğini yapıyor. tüm malzemeleri siz ayrıca alıyorsunuz.
                      bu işlemin bana maliyeti 2800 lira civarında oldu. en pahalı olan 800 liraya çıkma cosmo farı almak oldu.
                      geri kalanının da büyük kısmı malzemeler. ledler, elektronik malzemeler falanlar filanlar.

Yorum

Çok başarılı bir çalışma olmuş yapanın eline sağlık kullanan güle güle kullansın şimdi peki bir sorum olacak maliyet olarak 2800 lira demişsiniz 800 tl si çıkma far demişiniz ben kendi cosmo aracıma yaptırmak istersem ne kadar tutacak bu işlem .Ve xenon motoru neden değişti onu anlayamadım sadece led şerit geçilemiyor mu bunları tam anlayamadım . Cevaplarsanız sevirim iyi forumlar.
                        Insignia 1.6t cosmo siyah 2011

Yorum

İşleniyor...
                        X