Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sol ayak dayama

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Sol ayak dayama

Nette baktım insignia için sol ayak dayama aradım bir süre .. bulduklarımda ya çok basit yada şekli uygunsuzdu.. boş gezenin boş kalfası olarak kendim yapayım bari dedim hem kendi zevkime göre olur hemde iyi bi şey olmassa ürünü sağa sola şikayet edeceğim bi durum olmaz ilk deneme resimlerimi becerebilirsem yükliycem .. logo plaka ve opc sade ve basit olur diye düşündüm buyrun ..

işin geri kalanı sadece montaj ama şimdi aklıma gelen ve soracağım şu ? köşelerinden akıllı sac vidası ile bağlamayı düşünüyorum araca acaba bu sol ayak dayama yerinin altından kablo vs geçiyormu ?
    [center]
    İnsignia 1.4 T Edition Elegance [b][color=red]Stil Paket

Ynt: Sol ayak dayama

Odağı aradım sordum kablo filan geçmiyormuş .. Ayak dayamada süper olmuş elinize sağlık.

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Güzel bir çalışma olmuş

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

harika olmus , ellerinize saglik

Yorum

Çok başarılı bravo

Yorum

Bende istiyorum

Yorum

Elinize sağlık, çok güzel olmuş
              [center]
              İnsignia 1.4 Edition Elegance Yeni Stil Paket 2012 OPC Body Kit (Kara Şahin)

BİR ZAMANLAR

Yorum

Elinize sağlık çok güzel olmuş beğendim..dosyasını yollayabilme imkanınız var mı acaba? cnc den direk çıkartabiliriz isteyen olursa da yardımcı oluruz
                İnsignia 1.6 T Sport -- Flexride -- Sunroof -- AFL Far --
                Recaro Spor Koltuk -- İnfinity Surround System -- DVD800Turn Push -- Spor pedallar -- 19 Jant -- Piano Lake Konsol -- Park Assist --

Yorum

teşekkür ederim arkadaşlar .. dosyayı dwg formatında isteyen herkese gönderebilirim.. ama cnc de işlemek zor ben tel erezyonda kestim ..
                  [center]

Yorum

Elinize sağlık
                    Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
                    Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
                    VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Tel erezyonda daha keskin olacaktır.Toplam kesim boyu nedir.Telde biz dışarıda kestirsek baya pahalı olur mm2 8 10 tl gibi galiba.
                      2011 Teknik Gri+Nav800+Sunroof+Chip+Performans buji+Sprintbooster+KN Kutu içi Filtre+OPC Pedal Seti

Yorum

toplam dış kesim de dahil 1.555 mm dışarda çok pahalıya gelir..
                        [center]

Yorum

Öncelikle yaptığınız güzel olmuş ama bence aşağıdaki linkdeki gibi birşey yapılabilirse çok daha güzel olacağını düşünüyorum.

http://www.use.com/97a8e9e37769b56127b5?p=1#photo=1
                          2010 İnsignia 1.6 180 hp Cosmo + Dvd 800 Navi +Rear View Camera+Media Box + Sunroof + Olimpik Beyaz

Yorum

ben de hayran kaldım Gördüğüm kadarıyla isteyen de bi hayli fazla. hep beraber yaptırma şansımız olur mu acaba ?
                            1.6T COSMO karbon siyah
                            17 FT 925'idi

Yorum

Abi direk seri uretime gec bence sadece opel degil butun markalarin logo ve plakaya ozel sol ayak dayamaligi yapip turk modifiye sektorune yeni bi cigir acmis olursun app plaka,pleksi plakaliktan sonra
                              2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

İşleniyor...
                              X