Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Sol ayak dayama
Collapse
X
-
Ynt: Sol ayak dayama
Tasarımlar gelişir,Bilgi Paylaştıkça artar
Yalnız yapılan malzeme Sol Ayak koyma pedalı boyunda olursa sanki daha iyi duracak gibi diğer türlü kısa kalıyor
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
evet bütün sol ayak dayama ürünleri o yüzeyi kaplayan türden fatih bey.. ama ben şöyle düşündüm hatta gözlemledim .. önceki audi aracımda da basma yüzeyine tam denk gelecek şekilde bir dizayn yapıp montaj ettim ama sonraları farkettimki sol ayak dayama ya sadece ayakkabının uç orta kısmı deyiyor.. topuğa zaten yapacak bi şey yok topuz o alt paspas zemini sürekli kullanımlarda aşındırıyor .. tabiri caizse oyuyor ayakkabının topuk kısmı paspas yüzeyini.. bende kendi düşüncem olarak dedimki çok büyük bi şey yapmıyayım sol ayak dayama yüzeyine en olarak eşit olsun topukdan biraz yüksekte olsun ama çok da yukarıda olmasın .. bu sebeple böyle bir şekil çıktı toplam yükseklik 18 cm.. üst bölüm 85 mm alt bölüm ayak dayamanın aşağı doğru açısından dolayı 75 mm.. ve tam olarak istediğim yere montaj ettim .. kesinlikle daha uzun boyda kesilip takılabilir sadece göz zevkine bağlı bir şey ..
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXTasarımlar gelişir,Bilgi Paylaştıkça artar
Yalnız yapılan malzeme Sol Ayak koyma pedalı boyunda olursa sanki daha iyi duracak gibi diğer türlü kısa kalıyor
Yorum
-
abi bende bi dxf veya dwg data alabilir miyim lütfen...
emingunaydin@gmail.com mail adresim.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kaya yalçıngönderdim emin bey mailinize bakabilirsiniz .. ha bir de unutmadan bu gün bi arkadaşa aluminium dan 3 mm lazerde kestirdik mat oldu ve çok da güzel oldu bilginize..
Sanırım ben 3d paspasın sol ayak koyma diline yapıştırmayı denicem.INSIGNIA 1.6 XHT 170 HP Active Select + Cosmo + Stil paket (deri koltuk, BOSE ses, 19 jant)
tmr
Custom yazılım 205 bg, Sprintbooster
K&N kutu içi hava filtresi, OPC Pedal kiti
OPC yan sinyal çerçeveleri, Led iç aydınlatmalar
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kaya yalçıngönderdim mail adresinize çizimi bora bey.. plakanızı değiştirip kesim yaptırın ..INSIGNIA 1.6 XHT 170 HP Active Select + Cosmo + Stil paket (deri koltuk, BOSE ses, 19 jant)
tmr
Custom yazılım 205 bg, Sprintbooster
K&N kutu içi hava filtresi, OPC Pedal kiti
OPC yan sinyal çerçeveleri, Led iç aydınlatmalar
Yorum
Yorum