yorumlar çok güzel arkadaşlar teşekkür ederim.. hemen bazı konulara açıklık getireyim .. bu çalışmam sadece piyasada bulunan sol ayak dayama parçalarını beğenmemem ve kendime özel bi parça imal etmek istemem den kaynaklandı. ve evet tel erezyonda bunu yapmak çok hassas kesim işinde pahalıya mal olur lazer de kesmek çok akıllıca ve ucuza gelir .. şimdi de montaj resimlerini göndericem bakalım aynı beğeniler olacakmı..
[center] İnsignia 1.4 T Edition Elegance [b][color=red]Stil Paket
pedalların üzerinde lastik kaplama olması ve benim lastik işiyle alakam olmaması çok kötü aslında bütün pedallara krom set yapabilirim ama lastik olması sanki kullanımda daha bi cazip geliyo
elinize sağlık c n c tezgahında yaptınız sanırım bunu
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
İşçilik gayet güzel olmuş OPC pedal setiyle daha gözterişli olur.Bence sac şeklinde yapıp halıya montajdan ziyade altı biraz yükseltilerek daha şık ve kullanışlı olabilir.
2011 Teknik Gri+Nav800+Sunroof+Chip+Performans buji+Sprintbooster+KN Kutu içi Filtre+OPC Pedal Seti
Kaya abim sağolsun herşeyi hazırlamış plakam dahil bana ölçülü resmi yolladı ben bugün lazer kesim yapan bir firmada yaptırdım çok hoş oldu
Tekrardan teşekkür ederim kaya abi
elinize sağlık c n c tezgahında yaptınız sanırım bunu
evet tel erezyon da kesim yaptım ben arkadaşım.. ama lazer kesimdede yapılabilir ki yusuf da kestirmiş sanırım lazerde ..
Orjinal yazı sahibi: OkanB
İşçilik gayet güzel olmuş OPC pedal setiyle daha gözterişli olur.Bence sac şeklinde yapıp halıya montajdan ziyade altı biraz yükseltilerek daha şık ve kullanışlı olabilir.
ben krom parçayı 3 mm kalınlığında kullandım çok da kalın olmasını istemedim kaba olmasın diye..
Yorum