Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Vites altı led uygulaması
Collapse
X
-
Ynt: Vites altı led uygulaması
Tespihler hatıra o yüzden bende oraya taktım Saolun biraz parlak evet ama gece parlak olması daha hoş görünüyo canlı göründüğü için düşürmedim bende2011 1.6 180 HP T. Beyaz,Siyah Tavan,Cam filmi,19 İnç jant,Navigasyon,Ledli sinyal lambası,Ayna alt ledi,Krom kapı kolu,Kapı altı logo.
http://i.hizliresim.com/LpNkQb.jpg
Yorum
-
Forumda bir arkadaşımız daha vardı.
Oda sizin gibi yapmıştı.
Ancak o araya beslemeden sonra led önüne direnç atıp biraz gücünü azaltmıştı.
Led daha şık ve nokta nokta görünmesi gitmişti.
Bence siz de deneyin.
Güzel olmuş ancak biraz fazla canlı yanıyor.Insignia 1.6T Cosmo + Navi Paket - Metro Mavi 2011
Astra J 1.4 T Enjoy Active - Olimpik Beyaz 2013
Yorum
-
Gece pek fazla belli olmuyo nokta nokta olduğu fotoğrafın tekini hava tam kararmadan çektim yakından o yüzden öyle görünüyo, benim hoşuma böyle gitti ama bi ara direnci azaltıp deniycem bakalım o zaman nasıl durucak2011 1.6 180 HP T. Beyaz,Siyah Tavan,Cam filmi,19 İnç jant,Navigasyon,Ledli sinyal lambası,Ayna alt ledi,Krom kapı kolu,Kapı altı logo.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: BRKForumda bir arkadaşımız daha vardı.
Oda sizin gibi yapmıştı.
Bence siz de deneyin.
Güzel olmuş ancak biraz fazla canlı yanıyor.Insignia 1.4 Turbo Elegance
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: BeraatOrjinal yazı sahibi: BRKForumda bir arkadaşımız daha vardı.
Oda sizin gibi yapmıştı.
Bence siz de deneyin.
Güzel olmuş ancak biraz fazla canlı yanıyor.
1k direnç yeterli olur tahminim. olmazsa 10k denersin.
Tanesi 10krş zaten. 1,10,50 diye alıp tek tek denemek lazım )Insignia 1.6T Cosmo + Navi Paket - Metro Mavi 2011
Astra J 1.4 T Enjoy Active - Olimpik Beyaz 2013
Yorum
-
Yok benim çok basit oldu ve daha kolay çakmağa takılan usb girişli çakmaklık kafası aldım içini açtım kabloyu oraya lehim yaptım sonra ledi döşedim hafif kablo görünüyodu onuda vitesin yan tarafının aşağısı tırnaklı orayı hafif açarak içinden sakladım ve konsolun içindeki çakmaklığa taktım kontağı yarım yaptığımda otomatik çalışıyo Parası önemli değil zaten hiç bişeymiş Dirençli deniycem bi arada bakalım hangisi hoşuma gidicek2011 1.6 180 HP T. Beyaz,Siyah Tavan,Cam filmi,19 İnç jant,Navigasyon,Ledli sinyal lambası,Ayna alt ledi,Krom kapı kolu,Kapı altı logo.
Yorum
-
selam arkadaslar acil yard1m laz1m araç içine neon kablo döseyeceim ama elektirgi nerden almam laz1m karar veremedim.
çakmağın kenarındaki ışıklandırmaya giden kablodan almak istiyorum nas1l sökebilirim .bir taktigi varmi acaba bir yeri k1rmak istemiyorum
tesekkürler simdiden34 GDH 14 BEYAZ SİYAH TAVAN 2011 COSMO LPG NAVİGOLD NAVİ 5 KANAL SES SİSTEMİ
Yorum
Yorum