Insigniaya heda up display olur mu? Montajı basit midir?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Head Up Display
Collapse
X
-
Ynt: Head Up Display
Orjinal yazı sahibi: FacomXAndroid telefonun varsa hemen yapabilirsin
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: insgna44Orjinal yazı sahibi: FacomXAndroid telefonun varsa hemen yapabilirsin
Insignia 1.4 Turbo Elegance
Yorum
-
Aslında hız/ivme ölçer gibi bir devre hazırlayıp, lcd ekran ile birlikte ilgili yere monte etmek kalıcı bir çözüm olabilir. Ancak yazıları tersten yazdırmak gerekir ki lcd de nasıl yapılır bilmiyorum Bilen biri varsa devre vs. kurmakta gönüllüyüm. Birde insigniateam logosu off oleyyInsignia 1.4 Turbo Elegance
Yorum
-
Devreye gerek yok araclarımız obd II standartına göre çalışıyor daha önceleri bahsetmiştik bluetoth bir cihaz alıyorsunuz 50$-100$ arası aracın bütün verilerini okuyan bir android uygulaması ile yapabilirsiniz ben genelde göstergede gösterilmeyen değerleri izlemek için kullanıyorum bu da keyifli olur bazende zevkine Hud yapıyorum ilk basta keyifli oluyor ama dikkat dağıtıyor
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXDevreye gerek yok araclarımız obd II standartına göre çalışıyor daha önceleri bahsetmiştik bluetoth bir cihaz alıyorsunuz 50$-100$ arası aracın bütün verilerini okuyan bir android uygulaması ile yapabilirsiniz ben genelde göstergede gösterilmeyen değerleri izlemek için kullanıyorum bu da keyifli olur bazende zevkine Hud yapıyorum ilk basta keyifli oluyor ama dikkat dağıtıyor
Yorum
-
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomX
Yorum
-
bluetooth obd ararken bunu buldum
http://www.ebay.com/itm/Compact-Cont...-/171005459594