Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sprint Booster Çalışma Prensibi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Sprint Booster Çalışma Prensibi

Sprint Booster'ın çalışma prensibi videoda görülmektedir.

https://www.facebook.com/photo.php?v=552248684852935

http://www.youtube.com/watch?v=QRci8WUg7tE#ws

Ynt: Sprint Booster Çalışma Prensibi

ver yakıtı yaşasın Sprint Booster haha
    Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
    [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Abi peki bunu araca uygulasak bi zararı olurmu şuan aracın garantisi devam etmekte garanti bittiğinde bu uygulamayi yaptirmak istiyorum...aracimiz 1.6 180 hp daha önceden uygulanmis araclar vardi onlardan bilgi aldim ama kimisi memnun oldugunu syledi cogunluk aracta hata verdigini belirtti fakat marka sprinbooster miydi bilmiyorum...bide bu uygulama yapildigim kac hp güç alabiliyoz...bu arada belirtim bu uygulamayi sırf odaka guvendigim icin yapmayi dusunuyorm umarim beklentilerimizi karsilayacaktir

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hakan Uygur
        Abi peki bunu araca uygulasak bi zararı olurmu şuan aracın garantisi devam etmekte garanti bittiğinde bu uygulamayi yaptirmak istiyorum...aracimiz 1.6 180 hp daha önceden uygulanmis araclar vardi onlardan bilgi aldim ama kimisi memnun oldugunu syledi cogunluk aracta hata verdigini belirtti fakat marka sprinbooster miydi bilmiyorum...bide bu uygulama yapildigim kac hp güç alabiliyoz...bu arada belirtim bu uygulamayi sırf odaka guvendigim icin yapmayi dusunuyorm umarim beklentilerimizi karsilayacaktir
        Araca kaç hp güç veriyor onu bilmiyorum ama arabada olan değişimi fark ediyorsun yokuşlarda falan çok fazla etkisi oluyor yani garantiyi falan sıkıntı olmuyor diye biliyorum çünkü bende öyle bildiğim için taktırdım
        BMW Z4

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hakan Uygur
          Araca tork-hp kazandırmaz, sadece serilik katar.
          Garantilik bir durumu yok, zararsız bir üründür.

Yorum

Konfor amaçlı olarak gaz tepkimesi yumuşatılıyor araçlarımızın.
            Yani 0 değerinden 100 değerine 0,1,2,3,4,5...,100 diye çıkıyorsa;
            Sprint booster bu artışı 0,2,4,6,8,10 diye yapıyor.
            Sprint booster budur.
            Ben bir kaç drag videosunda rolling sırasında bile farkını görenleri gördüm.
            Tercih kullanıcıya kalıyor.
            Insignia 1.6T Cosmo + Navi Paket - Metro Mavi 2011
            Astra J 1.4 T Enjoy Active - Olimpik Beyaz 2013

Yorum

115 hp lere de önerir misiniz, kalkış hariç aracımın motor performansından memnunum
              Astra 3 classic Hb 1.3 cdti 2012 konfor paket

Yorum

İşleniyor...
              X