Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ELM327 sorunu ?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• ELM327 sorunu ?

Doğru yere mi açtım konuyu tam emin değilim,

ELM327 mini aldım. Araca taktığımda, aracın göstergeleri hareketsizleşiyor. hiç bir ibre çalışmıyor. Benzin ibresi dahi sıfırda. Servis ışığı yaktı. Söktüğüm an normale dönüyor.

Bu halde bile, bluetooth la iletişim kurabiliyor da. Araç çalışır yürür hale....

Aynı cihazı, astra III ' e de taktık. Onda da benzer sonuc çıktı. Gösterge ışıkları yanmadı.

acaba elm327 bizim düldüllerle uyumsuz mu ?
    CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
    SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Ynt: ELM327 sorunu ?

Merhaba. Aldığınız cihaz sanırım 50 60 tl ye satılanlardan. elm327 aslında bu cihazlarda kullanılan çipin adı. Piyasada bu çipi kullanan çok sayıda tarayıcı var. Ancak hepsi aynı şekilde değil. Sizdeki iki ayrı araçta da aynı hatayı verdiğine göre sorunlu bir üretim. Değişimini yaparsa aldığınız yer, yaptırın.Aynı ürünlerden ben ve ulaş da kullanıyoruz sizdeki gibi bir sorun yok. Eğer fiyat önemli değil ise sizin için obdlink sx , obdlink mx tercih edebilirsiniz.

Yorum

Adam geri iade almıyor.
      CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -

Yorum

Bozuk bir ürün denk gelmiş, değişim yapması gerekir.
        '11 Insignia 1.6 Turbo Cosmo RoadRover Nav
        '15 BMW 118i LCI

Yorum

Arkadaş iade aldı.
          Galiba yardımcı olamadığı nokta, uyumsuzluk sorumaymış. Yanlış anlamışım.

Yorum

İşleniyor...
          X