Bu yaz bende ruhsata işlettim, muayenesi yapılırken aradan çıkmış oldu, önce bir muamelecinin yanlış yönlendirmesiyle bi boyacıdan fatura aldım ve EK-1 belgesi doldururarak muayene istasyonuna gittim, fakat istasyon yetkilileri artık boya faturasına gerek olmadığını ve prösedürün değiştğini söyleyerek renk tespitinin bizim tarafımızdan yapıldığını söylediler, ardından araç normal muayeneye girdi, muayene raporunda araç ağır kusurlu; çift renk ( beyaz siyah) yazıldı ve araç renk tespiti diye bi rapor daha çıkardılar, o rapordada motor şaşi numarası eşleştirmesi doğru ve renk beyaz siyah yazdılar, o raporlar ardından trafiğe gitti yeni ruhsat çıktı, ardından yeni ruhsatla bi muayeneye daha girdi ve ruhsata işlenmiş oldu, bilgilernize...
Sen bayağı uğraşmışsın, ben muayne istasyonuna gittim aracı gördüler kağıt verdiler sonra servise gittim orda yaptırdım ben kaplamayı servisten kağıt aldım emniyete gittim bankaya ceza yatırıp geli dediler cezayı yatırdım sonra emniyete gidip ruhsatı değiştirdiler 1-2 saat içinde aldım 3 seneye 58 TL ceza ödedim
2011 1.6 180 HP T. Beyaz,Siyah Tavan,Cam filmi,19 İnç jant,Navigasyon,Ledli sinyal lambası,Ayna alt ledi,Krom kapı kolu,Kapı altı logo.
selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende tavanı kaplatmayı düşünüyorum nasıl bi işlem yapmam gerekiyor yardımcı olabilirseniz sevinirim teşekkürler.
Yorum