Öncelikle merhaba aranıza yeni katıldım. 1.4T edition elegance aracıma beyaz halojen far takmak istiyorum. Haliyle sislerin de aynı şekilde olması gerekiyor. Uzunlar sarı kalabilir. Gündüz farları turuncu ya da beyaz olabilir. Sorunsuz bir şekilde ne taktırabilim? Görüş kaybı ve göz alma sıkıntıları mümkün olduğunca az olmalı. Mesela jettanın highline donanımında orjinal mavimsi bir halojen var diye biliyorum. Trafikte bir kaç tane gördüm çok hoşuma gitti. Böyle bir şey yaptırabilir miyim?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
edition elegance halojen
Collapse
X
-
Ynt: edition elegance halojen
Osram night breaker en mantıklısı, fakat renk olarak standart halojenden az bir fark var beyaz ton olarak, aydınlatma şiddeti çok daha iyi. Mavi boyalı ampuller beyaz ışık veriyor fakat aydınlatması çok zayıf. xenon bence taktırmayın çünkü farın yapısından dolayı sanırım, insignialarda çok parlıyor, karşıdakini kör ediyor resmen.
-
Mercek taktırıp xenon kitle iyi bir aydınlatma yakalayabilirsiniz
http://www.sahibinden.com/ilan/hizme...09809390/detay
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: adamsappleOsram night breaker en mantıklısı, fakat renk olarak standart halojenden az bir fark var beyaz ton olarak, aydınlatma şiddeti çok daha iyi. Mavi boyalı ampuller beyaz ışık veriyor fakat aydınlatması çok zayıf. xenon bence taktırmayın çünkü farın yapısından dolayı sanırım, insignialarda çok parlıyor, karşıdakini kör ediyor resmen.1.4T edition elegance
Yorum
-
Cool blue için göz alıyor diyorlar o yüzden bu seçneği eledim. Night breaker'ın tek sıkıntısı rengi galiba. Sarıdan çok farkı yoksa değiştirmeyeceğim. Ama farlara bakılınca beyaz gözüküyorsa birer çift almayı düşünüyorum. Rengi çok mu yakın sarıya yoksa gerçekten beyaz hissi veriyor mu?1.4T edition elegance
Yorum
Yorum