Duyuru

Collapse
No announcement yet.

edition elegance halojen

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• edition elegance halojen

Öncelikle merhaba aranıza yeni katıldım. 1.4T edition elegance aracıma beyaz halojen far takmak istiyorum. Haliyle sislerin de aynı şekilde olması gerekiyor. Uzunlar sarı kalabilir. Gündüz farları turuncu ya da beyaz olabilir. Sorunsuz bir şekilde ne taktırabilim? Görüş kaybı ve göz alma sıkıntıları mümkün olduğunca az olmalı. Mesela jettanın highline donanımında orjinal mavimsi bir halojen var diye biliyorum. Trafikte bir kaç tane gördüm çok hoşuma gitti. Böyle bir şey yaptırabilir miyim?
    1.4T edition elegance

Ynt: edition elegance halojen

Osram night breaker en mantıklısı, fakat renk olarak standart halojenden az bir fark var beyaz ton olarak, aydınlatma şiddeti çok daha iyi. Mavi boyalı ampuller beyaz ışık veriyor fakat aydınlatması çok zayıf. xenon bence taktırmayın çünkü farın yapısından dolayı sanırım, insignialarda çok parlıyor, karşıdakini kör ediyor resmen.

Yorum

Mercek taktırıp xenon kitle iyi bir aydınlatma yakalayabilirsiniz

http://www.sahibinden.com/ilan/hizme...09809390/detay

Yorum

welcome

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

welcome
          Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
          [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: adamsapple
            Osram night breaker en mantıklısı, fakat renk olarak standart halojenden az bir fark var beyaz ton olarak, aydınlatma şiddeti çok daha iyi. Mavi boyalı ampuller beyaz ışık veriyor fakat aydınlatması çok zayıf. xenon bence taktırmayın çünkü farın yapısından dolayı sanırım, insignialarda çok parlıyor, karşıdakini kör ediyor resmen.
            Mavimsi ışığın rengi yalnız. Yanlış anlaşılma oldu zannedersem. İnternetten araştırırken Osram Cool Blue Mega 4300K gördüm. Night breaker modelinin yenisi olduğunu yazmışlardı. Cool blue mega mı night breaker mı daha iyidir?
            1.4T edition elegance

Yorum

welcome

Bu Tür Ürünleri Alırken, En Az 10 Dakika Süre İle Test Yaparak Almanızı Öneririm. Orjinali İle Aynı Güç Değerine Sahip Olmalarına Rağmen Arıza Işığı Yakabiliyorlar ve Sinir Bozucu Olabiliyor. Tecrübe İle Sabittir.

Yorum

Cool blue kullandım zayıftı, mega versiyonu iyi olabilir

Yorum

Cool blue için göz alıyor diyorlar o yüzden bu seçneği eledim. Night breaker'ın tek sıkıntısı rengi galiba. Sarıdan çok farkı yoksa değiştirmeyeceğim. Ama farlara bakılınca beyaz gözüküyorsa birer çift almayı düşünüyorum. Rengi çok mu yakın sarıya yoksa gerçekten beyaz hissi veriyor mu?
                  1.4T edition elegance

Yorum

Beyaz değil ne yazık ki, sarı tonda

Yorum

İşleniyor...
                    X