Orjinal yazı sahibi: cagri
View Post
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Superchips Hakkında Yorumlarınız
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: ufukkk View Post
Baktıktan sonra yazıncaya kadar kafam karışmış, olmayan motorlar 1.6T 180ps ve 1.6 SIDI 170ps. Benzinlide 1.6 litre hiç bir motor yok, 1.4 ve 2.0 var.
Yorum
-
Enteresan bir olay var ben süperchips Almanya bayisine attigim mesahi ve cevabi aynen yapistiriyorum inanilmaz bir fiyat farki var Türkiye ile .
Soru :
Kisaca benim araca kac ps kac tork ve fiyat .
Hallo meine auto opel insignia 2.0 140 pss(A20DTE) combi diesel . wiviel ps und tork + ? wiviel kostet Software ? Bitte zurück melden .
Gelen cevap Ingilizce olmus oda enteresan .
Hallo Sir,
the software cost 645 €, we need to open the ecu ones tor read the passwort and make the OBD port accessable.
The n you always be able to read and program,mm via OBD – We can make , give your car a modification up to 190 or 210 Horsepower with 450 NM !!
Looking forward to hear something from you …
Regards Andre
Cevaptan sadece fiyat konusu ilgimi cekti 645 euro inanilmaz bir fark bunun sebebi nedir ?
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kemal6190 View PostEnteresan bir olay var ben süperchips Almanya bayisine attigim mesahi ve cevabi aynen yapistiriyorum inanilmaz bir fiyat farki var Türkiye ile .
Soru :
Kisaca benim araca kac ps kac tork ve fiyat .
Hallo meine auto opel insignia 2.0 140 pss(A20DTE) combi diesel . wiviel ps und tork + ? wiviel kostet Software ? Bitte zurück melden .
Gelen cevap Ingilizce olmus oda enteresan .
Hallo Sir,
the software cost 645 €, we need to open the ecu ones tor read the passwort and make the OBD port accessable.
The n you always be able to read and program,mm via OBD – We can make , give your car a modification up to 190 or 210 Horsepower with 450 NM !!
Looking forward to hear something from you …
Regards Andre
Cevaptan sadece fiyat konusu ilgimi cekti 645 euro inanilmaz bir fark bunun sebebi nedir ?InsigniaTEAM
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kemal6190 View Post
Türkiye sayfasinin seceneklerinde benimkide görünmüyor ama ingiltere sayfasindan baktim +50 +70 tork yaziyordu sonra BTG Maslaki aradim oda ayni degerleri söyledi . Olmayan araclari arayip sormakta yarar var .
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cagri View Post
Kısa ve öz kur farkı. Bu yazılımın Superchips'den çıkışı 400£ civarı olması lazım. Türkiye satış rakamı 1800 TL idi, aradan zaman geçti döviz aldı başını gitti ama BTG fiyatı elinden geldiğince sabit tutmaya çalıştı, yanlış bilmiyorsam hala 1800 TL civarı olması lazım. Bunu €'ya çevirdiğimizde 355€ yapıyor. BTG ne kadar fiyat verdi?
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ufukkk View Post
İngiltere sayfasından baktım hocam, bu 2 motor da görünmüyor.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kemal6190 View Post
Tamam demekki o araclar icin bir calisma baslatmamis süperchips . Süperchips her arac icin özel yazilim gelistiriyormus BTG nin sahibi youtubede anlatmis herseyi buyrun bakin :
https://youtu.be/uBBc7GkaiDI
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Aslında çalışma yok değil, var. Hatta ilk 170'lik 1.6T Odak'ın müşterisi. 180hp olana benim tahminim aşırı güce dayanıklı olmadığı için yazılım yapmıyor, 200-210hp'den sonra kol yamultabiliyor. Ama 170'lik için birşey diyemiyorum. Superchips tarafından yapılmış arabalar var listeye eklemiyorlar.InsigniaTEAM
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cagri View PostAslında çalışma yok değil, var. Hatta ilk 170'lik 1.6T Odak'ın müşterisi. 180hp olana benim tahminim aşırı güce dayanıklı olmadığı için yazılım yapmıyor, 200-210hp'den sonra kol yamultabiliyor. Ama 170'lik için birşey diyemiyorum. Superchips tarafından yapılmış arabalar var listeye eklemiyorlar.
Yorum
-
Emin değilim ama bildiğim kadarıyla açılıyor, hatta Almanlarda açılacağını yazmış mailde
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Stormhan View Post
0 km iken aracı almış, uzun soluklu (100 bin km kadar), normal (çok limtleri zorlamayan) kullanıcılar için superchip önerir misiniz? Maksadım uçup kaçmak değil, yalnızca daha verimli bir sürüş gerçekleştirmek. Özellikle uzun yollarda daha fazla güç elde etmek.
Bunun sebebi de daha önce dediğim gibi kırılma riski olan motorda çok zorlamıyorlar. 40 küsür yıllık geçmişi olan bir marka, bu konuları riske atmıyorlar.InsigniaTEAM
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Superchips'in de yaptığı tam olarak bu. Custom yazılımlar gibi her arabada abartı güç vermiyor. Verdiği sağlam motorlarda var orası ayrı. Superchips'li Polo hangi motordu tam hatırlamıyorum şuan, onunla smg05 Muharrem'in 2.0 TDI Quattro A4'ü denemiştik, Polo geçiyor. Ama 1.4T Astra J'de fark hissedilmeyecek kadar azdı. 1.6 CDTI ise uçuyor. Yani arabadan arabaya değişiyor verim.
Bunun sebebi de daha önce dediğim gibi kırılma riski olan motorda çok zorlamıyorlar. 40 küsür yıllık geçmişi olan bir marka, bu konuları riske atmıyorlar.Son düzenleme: ilbilge_11; 21.10.2018, 07:29.
Yorum
Yorum