Araclarimiz tank gibi olduğu icin kesinlikle air süspansiyonların yakisacagi kanaatindeyim bunun icin 5000 gibi bir bütçe ayırmayı planliyoruz en iyisinden olsun istiyoruz,
Oncelikle sormak istedigim,
Konfor niçin bozuluyor mantığım su yönde yönetiyor beni, havalı bir suspansiyon ve indigi zaman hepsini bosaltmiyor aracın konforunu koruyabilecek kadar hava kaldigini sanıyorum, ama bu kadar para verip babamı da beni de huzursuz ve mutsuz ederse üzülürüz, bu yüzden fikirlerinize ihtiyacım var,
Nedir bu konuda ki dusunceleriniz?
Bu paylaşımın başındaki kadar indirecekseniz bence yapmayın. Zevk meselesi tabi ama bana ispanyol baça giyip de ayağı küçücük kalıp kaybolmuş 80'ler insanları hissi yaratıyor. Yukarı aşağı indirip kaldırınca ne olacak onu da bilmiyorum ama muhtemelen yol tutuşa faydası olur. Ben takdırmayı hiç düşünmrdim ama bir gün düşünürsem de mutlaka 20" kullanır ve en aşağı asla indirmem.
5000 bütçe iyi, seviyorsanız ve ilk resimdeki kullanmayı düşünmüyorsanız yapın bence
2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Caddelerde insignia havası essin istiyorum plakamizla nam salmak tofascilara vwcilere hava atmak ayagimda ki jantlar 19" zaten bize bu fikire iten seyde jantlarimz o iniklikle ilerleyemez arac sadece park halinde o sekilde duruyor, hatta tekerin birisi havada vs bakalım zaman geçsinbiraz daha konusulmustu forumda rus işi tamponlar diye onlarla beraber airde koyulacak arabaya cokta güzel olacağı kanaatindeyim
Yorum