haklısın valla. int.. araştırdım 20 inç Vossen cv4 2500 dolar takım fiyatı.. sah.comda da yan sanayi 1200tl.. bende kışlık lastik alacağım tak çıkart yapmamak için jant ta alayım diyorum yukarda whiteagle kardesimizin aracındaki jantlar dan istiyorum ama simdi çağrı ya sormaktan korktum nedir fiyat acaba..
Çağrı Kardeşim cevaplasın bu soruyu
*İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.
20 inç Vossen cv4 2500 dolar takım fiyatı.. sah.comda da yan sanayi 1200tl.. bende kışlık lastik alacağım tak çıkart yapmamak için jant ta alayım diyorum.
2011 Yılının mayıs ayında, forumdan arkadaşımız Taylan Keleşer 2.0 CDTI Edition elegance bir araba almıştı; üzerindeki 18" jantları hiç kullanmadan Opel Odak'tan aldığı 19" jantlarla değiştirdi. Çıkan 18" jant+lastikleri satılığa çıkardı; yine siteden forumdaşımız Faruk Çelik bu jant ve lastikleri satın aldı.
2011 Kasım ayında Faruk Bey arabasını sattı, Taylan arkadaşımızdan aldığı jant+lastikleri kullanmaya fırsat bile bulamadı, o da satılığa çıkardı.
Ben de kendisinden aldım ve lastiklerini kullandım, jantlar o günden beri duruyor. Ambarda boş yere yatacağına, işinizi görecekse size verebilirim.
Olayın safahatını aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz ihihi
haklısın valla. int.. araştırdım 20 inç Vossen cv4 2500 dolar takım fiyatı.. sah.comda da yan sanayi 1200tl.. bende kışlık lastik alacağım tak çıkart yapmamak için jant ta alayım diyorum yukarda whiteagle kardesimizin aracındaki jantlar dan istiyorum ama simdi çağrı ya sormaktan korktum nedir fiyat acaba..
Çağrı Kardeşim cevaplasın bu soruyu
fiyat isteyenlere pm atabilirim
çağrı banada bir pm atar mısın ne olmuş bizim jantın piyasası
*İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.
Yorum