Ilginize tesekkur ederim arkadaslar. Elimde sari kagidim var, servis caldirdigini kabul ediyor. Her hangi bir inkar durumu yok. Ama konu 0 araba istemeye gelince benden ekstra 30 bin tl para istiyorlar. Bende bu parayi vermek istemedim ve sirketinizin arkasinda boyle mi duruyosunuz dedim. Arabam suan bende ve cok kotu durumda. Arabadan sesler dahi geliyor. Araba calindiktan sonra calinmis arabanin onarim parasini bile istediler!! Bende sonuc olarak arayip sert bi sekilde konustum. Bana degerlendirip donuceklerini soylediler. Ama hala ses yok!!!!
Ilginize tesekkur ederim arkadaslar. Elimde sari kagidim var, servis caldirdigini kabul ediyor. Her hangi bir inkar durumu yok. Ama konu 0 araba istemeye gelince benden ekstra 30 bin tl para istiyorlar. Bende bu parayi vermek istemedim ve sirketinizin arkasinda boyle mi duruyosunuz dedim. Arabam suan bende ve cok kotu durumda. Arabadan sesler dahi geliyor. Araba calindiktan sonra calinmis arabanin onarim parasini bile istediler!! Bende sonuc olarak arayip sert bi sekilde konustum. Bana degerlendirip donuceklerini soylediler. Ama hala ses yok!!!!
Bence işi kavgaya hakarete dönüştürmeden ama geri adımda atmadan ısrarcı olun. 30 bin lirayı sizin arabanın üstüne mi istiyorlar. Eğer öyleyse mutlaka şirket mantığıyla bazı riskleri ve pazarlık paylarını kabul etmişlerdir diye düşünüyorum.
Opel Türkiye'yi de arayın. Mutlaka dik durun. Çok pazarlık edin. Hatta bence donanım konusunu da pazarlık konusuna dahil edin.
Tekrar geçmiş olsun. Sizi çok iyi anlıyorum. İnsanın tekrar ısınması çok zor.
Evet araba suan bende zor kalmadikca arabayi kullanmiyorum arabami guzel bi fiyata almalarini istiycem onun yerine yeni cikan kasayi dusunuyorum uzerine para koyup
Evet araba suan bende zor kalmadikca arabayi kullanmiyorum arabami guzel bi fiyata almalarini istiycem onun yerine yeni cikan kasayi dusunuyorum uzerine para koyup
Almasaydınız arabayı size yeni araba verme ihtimalleri yüksek olurdu.
o is bitmis gecmis olsun
Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
henuz bi avukatla gorusmedim ama sanirim para almadan yeni arabayi vericekler gecenlerde servise gittigimde baya baya konustum ve suclarini iyice anladilar sanirim vericekler sifirini birde sormak istedigim baska bi konu var sizlere yeni araba gelirse yeniyi satip uzerine biraz daha koyup mercedes c180 coupe almak sizce mantiklimi yoksa insigniada kalinmalimi ?
henuz bi avukatla gorusmedim ama sanirim para almadan yeni arabayi vericekler gecenlerde servise gittigimde baya baya konustum ve suclarini iyice anladilar sanirim vericekler sifirini birde sormak istedigim baska bi konu var sizlere yeni araba gelirse yeniyi satip uzerine biraz daha koyup mercedes c180 coupe almak sizce mantiklimi yoksa insigniada kalinmalimi ?
Orjinal yazı sahibi: Orhun
Orjinal yazı sahibi: Orhun
Cevap çok basit, İNSİGNİA.
Mercedes iyi araba tamam ama vereceğiniz fiyat farkıyla extra extra donanım seçeneklerini değerlendirin bence
Mercedes C180, Audi A4, Bmw 3.20, Volvo S60, Bunlar çok kaliteli çok güzel araçlar fakat aynı konfor güvenlik özellik İnsignia da varken iki katı fiyat bu araçlara verilir mi? Derseniz ki mercedesin farklı bir yeri var bu zevki tatmak istiyorum o zaman alın.
Bizde İnsignia için aynı hislerle hareket ettik ve aldık
Sonuçta sevmeniz lazım içinize sinmesi lazım.
(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power
Bu olayın üstünden baya süre geçmiş !!! Ve siz bile karar verememişsiniz bu zamana kadar o firma size yeni araç vermek zorundaydı yada tazminat böyle bir büyük hata haber konusu olması ciddi zarar olurdu ve bunu istemezdi o firma !!
Yorum