Duyuru

Collapse
No announcement yet.

calinti araba

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• calinti araba

arkadaslar opel mar eyup bayiinden 2 yil once aldigim arabam motor suyu eksiltiyordu servise goturdum almanyadan parca gelicek dediler parca gelince haber verdiler arabayi tekrar ayni servise goturdum arabayi servis danismanina teslim ettikten 15 dakika sonra beni arayip cagirdilar ve arabaniz calindi dediler oglen servisinde servis elemanlari yemekteyken disaridan gelen bi sahis arabaya binip caliyor ve arabam 4 gun sonra sakaryada bulundu ve harap bi sekilde ve hala motor suyu eksiltiyordu calindiginda arabam geri geldikten sonra ben artik bu arabaya binmek istemedigimi ve onlardan yeni 0 bir araba istedigimi soyledim konuyu iyice direttim sizce cokmu istiyorum bu konuyu dahada diretmeye devam ederlerse hakkimi yasal olarak aramaya basliyacagim

Ynt: calinti araba

Gecmis olsun

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

geçmiş olsun.tabiki yasal haklarınızı arayın bence vakit kaybetmeyin.
      2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
      2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Geçmiş olsun.
        Servise teslim ettiğinize dair elinizde bir belge yada polis tutanağı felan varsa güzel bir tazminat alırsınız sonra aracı satıp parayı üstüne koyup sıfır araç çekersiniz.
        http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
        2.0 CDTI
        Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Kesinlikle üzerine gidin. Hatta medyaya çıkmakla tehdit edin. Olmadı alın gazetecileri haber yapsınlar.
          34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

Bence amaç üzüm yemek olmalı baktınız ki firma sorunu çözmeye yaklaşmıyor o zaman hukuki süreci başlatırsınız ama bu tür konularda eğer firma %100 kusurlu ise sorunu çözmeye gayret ederler ama kendince kendinin haklı olduğunu düşündüğü bir olay var ise de ayak sürürler.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Elinizde belge olmalı.Siz ne kadar haklı olursanız olun servis inkardan başka bişey yapmayacak.Benim araç ile servis elemanı çocuğa çarptığında ufacık göçük için bile bize ne demeye başladı.Güya ben servisi o güzergahtan götürmüşümde kaza benden dolayı olmuş.Tabi kaza sonrası karakoldan polise tutanak tutturmuştum bütün hasar ve kimlik bilgileriyle.İhtar çekip tutanağı servis müdürünün önüne koyduğumda adamın konuşması,oturuşu bile değişmişti.
              http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
              2.0 CDTI
              Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Kesinlikle hakkini ara arabanda yipranma olmasa sifira gerek yok derdim ama varsa ben olsam binmezdim...
                F30 Sport+

Yorum

Eğer elinizde sarı renkli araç teslim kağıdı varsa servis yandı. Bence aracı alın ama yüklü bir tazminat davası da açın.
                  MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Yorum

Naci hocam sende hic insignia yi birakmak istemiyorsun hee))
                    F30 Sport+

Yorum

büyük geçmiş olsun
                      Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                      [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Geçmiş olsun talihsiz bir durum ancak hukuki olarak kesinlikle haklı çıkacaksınız. Tabi arkadaşların dediği gibi elinizde teslim kağıdınız varsa. Zira iş çirkefliğe gelince servis direkt olarak biz aracı teslim almadık ki aracı bırakıp gitmiş diyecek ve teslim ettiğinize dair ispat yükümlülüğü size geçmiş olacak. Ama kağıdınız varsa tüm masraflar ve hatta aracın tamir sonrası bedel düşüklüğü de dahil olmak üzere tazminat olarak almanız çok zor olmayacaktır. Hatta iş ciddileşince onlar prestij için bile olsa işi uzatmadan size o parayı verip işi kapatmak isteyeceklerdir.
                        Tekrar geçmiş olsun...
                        Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

abi teslim tutanagı yoksa bile kamera kayıtları vardır
                          Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                          [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Çok geçmiş olsun baya zor bir durum. Bence de her türlü yolu deneyin.

Yorum

Yüklenin siz 0 araba için

Yorum

İşleniyor...
                              X