Duyuru

Collapse
No announcement yet.

PERFORMANS

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• PERFORMANS

MERHABA ARKADAŞLAR.. BEN İSTANBUL'DAN SELÇUK.. YENİ KATILDIM ARANIZA.. BİR KONU HAKKINDA BİLGİ ALMAK İSTİYORUM..

BEN DE 1.6 TURBO İNSİGNİA VAR KENDİ ÇAPİMİZ DA BİR UYGULAMA YAPTİK KAZANLARI DEĞİŞTİRDİK , KAT İPTALİ YAPTİK , DOWNPİPE YAPTİK , YAZILIM YAPILDI HAVA EMİŞ SİSTEMİ DEĞİŞTİRİLİDİ VS VS MOTORUN İÇİ AÇILMADAN NE GEREKİYOR İSE YAPTİK AMA FARKINA VARDIK Kİ BİR SONUÇ ELDE EDİLEMİYOR.. YAPILAN UYGULAMAR SORASIN DA ECUFAST DA DYNO YA SOKTUK ORADA ÇIKAN SONUÇ 238 HP AMA İNANMİYORUM BEN O SONUCA NETİCESİN DE DYNO DA HER ZAMAN SAPMA YAPI ( + VEYA - ) VARDIR.. AMA TAHMİNLERİME GÖRE MİNİMUM 210 İLE 220 ARASINDA BİR DEĞER ELDE EDİYOR.. BENİM İSTEDİĞİM DAHA FARKLI MOTORU AÇMAK VEYA DAHA ETKİLİ BİR ŞEKİL DE SADECE YAZİLİMLA OLACAK İŞ DEĞİL ÇÜNKÜ SADECE YAZILIMDAN ELDE EDİLEN GÜÇ MOTORUN CİDDİ ORAN DA AŞINDIRIYOR.. BEN ARABAYI SADECE YAZILIM İLE DEĞİL MOTORU İLE FAZLA DETAYA GİRMEDEN GÜÇLENDİRMEK İSTİYORUM.. BU KONUDA YARDIMCI OLABİLİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİM..
    1.6 COSMO TURBO.. ECUFAST YAZILIM + HKS BLOWOFF + SUPERSPRİNT KAZANLAR + DOWNPİPE + KAT İPTAL + ORTA SUSTURUCU İPTAL + 76 MM PASLANMAZ ÇELİK KOMPLE EGZOZ SİSTEMİ ( UYGULAMAYI YAPAN İSKENDER ) BMC İNTAKE HAVA SİSTEMİ

Ynt: PERFORMANS

Volkan abiye danışın, o bu işi iyi biliyor

Yorum

Şu anda Erhan ve Volkanda piston kolları güçlendirildi ve yazılımsal yüklenmelerde piston kırılma olayı olmuyor yazılımsal olarak araca yüklendiğiniz zaman genelde 4 piston tırtlıyor

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
        Volkan abiye danışın, o bu işi iyi biliyor
        aynen katılıorum Volkan abiye danışın o bu işin son noktası 1.6t de 270bg leri gördü sanırım motor kırdı piston felan yamulttu yani bu aracın son noktalarını snırlarını neye ne kadar tepki vereceğini Volkan abi avucunun içi gibi bilir...
        2010 BMW 320d Lci

KUL BELÂ GÖRMEZ HAK YAZMADIKÇA , HAK BELÂ YAZMAZ KUL AZMADIKÇA...

Yorum

220 hp den sonra bizim araclarimizin pistonlari malesef zarar goruyo bunu bu forumda en iyi bilecek kisi volkan abidir suan araci 250 hp civarinda ama kisin 270 leride gectigi gorulmustu
          Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

İşleniyor...
          X