Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsignia chıp+sprintbooster (videolu anlatım)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İnsignia chıp+sprintbooster (videolu anlatım)

Bugün gezinirken ufak bir video buldum dusunen arkadaslara yardımcı olur heralde
    http://www.youtube.com/watch?v=hO-OYwxdmx4#ws
    Bayrağı Bayrak yapan, üstündeki kandır.Toprak; eğer uğrunda ölen varsa Vatandır.SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR !!!

Ynt: İnsignia chıp+sprintbooster (videolu anlatım)

bu cihaz sprint booster değil, üstelik yakında piyasada bulamayabilirsiniz

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Odak Çağrı
      bu cihaz sprint booster değil, üstelik yakında piyasada bulamayabilirsiniz
      Bu cihazın sprintbooster'dan daha fazla ince ayarı var... Hatta direkt almanyadan geliyor... Uyduruk bir marka da değil... DTE tarafından üretiliyor.

Buyurun; http://www.pedalbox.com/tr
      1.6T Cosmo (2011) / Teknik Gri / Necvox Infotainment + kamera / Prins VSI–2 Keihn Enjektör – Turbo Map – Valve Care...

Yorum

ben isim olarak sprint booster değil demiştim, uyduruk bir marka olduğunu da söylemedimki huh
        Almanya'dan gelmesi önemli değil, yunanlı firma bu işi yıllar önceden farketmiş ve başarılı bir iş çıkarmışsa alman-yunan çok önemli değil.

Yorum

ben isim olarak sprint booster değil demiştim, uyduruk bir marka olduğunu da söylemedimki huh
          Almanya'dan gelmesi önemli değil, yunanlı firma bu işi yıllar önceden farketmiş ve başarılı bir iş çıkarmışsa alman-yunan çok önemli değil.

Almandan şaşmayacaksın

Sprint'e göre ince ayarı daha fazla olduğundan daha kullanışlı. Pedal commander'da, her ayarın kendi içinde 3 ayrı ayarı da var. Daha iyi yani...
          1.6T Cosmo (2011) / Teknik Gri / Necvox Infotainment + kamera / Prins VSI–2 Keihn Enjektör – Turbo Map – Valve Care...

Yorum

Daha fazla ayar imkanı her zaman daha iyi olduğu anlamına gelmezki, Android daha açık daha serbest diye ios'dan daha mı iyidir? ben androidin tanıdığı imkanları kullanmadığım için bana göre bir artısı yok.
            Bu cihazın da verdiği ince ayar ne kadar kullanışlı, ne kadar doğru, bunları deneyip görmek lazım. Ama ben cihaza kötü demiyorum, sadece piyasaya sprint booster kadar yerleşememiş, garantisini ve güvencesini verememiş bir marka, o kadar.

Mercedes'de Alman ama alman diye bir Bentley'e tercih edecek değilim
            (İnsanlarımızın bu alman sevgisinden dolayı sprint booster'ı da alman malı diye satmaya çalışan akıllılar da yok değil )

Yorum

Daha fazla ayar imkanı her zaman daha iyi olduğu anlamına gelmezki, Android daha açık daha serbest diye ios'dan daha mı iyidir? ben androidin tanıdığı imkanları kullanmadığım için bana göre bir artısı yok.
              Bu cihazın da verdiği ince ayar ne kadar kullanışlı, ne kadar doğru, bunları deneyip görmek lazım. Ama ben cihaza kötü demiyorum, sadece piyasaya sprint booster kadar yerleşememiş, garantisini ve güvencesini verememiş bir marka, o kadar.

Mercedes'de Alman ama alman diye bir Bentley'e tercih edecek değilim
              (İnsanlarımızın bu alman sevgisinden dolayı sprint booster'ı da alman malı diye satmaya çalışan akıllılar da yok değil )

İnce ayar imkanı sunması bile daha iyi pedal commander'ın... niye dersen; şimdi sprint booster'da sadece 2 farklı mod var ve birisi spor olunca sıkışık trafikte çok kullanılmıyor. Öteki yeşil normal mod ise kullanabileceğin mod. Ama bu modları kendi içinde ayarlayabilmek müthiş avantaj. Sana nasıl rahat geliyor ise o ayarı kullanırsın. Bu pedal commander'ın bir artısı. Bence önemli bir özellik. Sırf bunun için alınır. Sprint booster standart olarak programlanmış o kadar... Sana ekstra bir ayar vermiyor. Beni kısıtlıyor... Daha fazlası aynı fiyata varken neden daha azını alayım ki...?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bigbrother
                İnce ayar imkanı sunması bile daha iyi pedal commander'ın... niye dersen; şimdi sprint booster'da sadece 2 farklı mod var ve birisi spor olunca sıkışık trafikte çok kullanılmıyor. Öteki yeşil normal mod ise kullanabileceğin mod. Ama bu modları kendi içinde ayarlayabilmek müthiş avantaj. Sana nasıl rahat geliyor ise o ayarı kullanırsın. Bu pedal commander'ın bir artısı. Bence önemli bir özellik. Sırf bunun için alınır. Sprint booster standart olarak programlanmış o kadar... Sana ekstra bir ayar vermiyor. Beni kısıtlıyor... Daha fazlası aynı fiyata varken neden daha azını alayım ki...?
                Alın, kullanın, bir sorun yaşadığınızda yada satmaya karar verdiğinizde neden daha "azını" (az olduğu da pek söylenemez) alacağınızı görebilirsiniz

Yorum

Yahu sazmı çalıyoruzda bu kadar ince ayara ihtiyaç var sanki , altı üstü gaza basıyoruz 3 ayar yeterde artar bile...

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: volkan
                    Yahu sazmı çalıyoruzda bu kadar ince ayara ihtiyaç var sanki , altı üstü gaza basıyoruz 3 ayar yeterde artar bile...
                    haha haha haha haha haha
                    Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Saz Sprint Booster, Bu Yenisini de Keman Gibi Algıladım Ben de Volkan ın Açıklamasından Sonra. Hangisi İyi Onu Anlamadım

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Beschäler Insignia
                        Saz Sprint Booster, Bu Yenisini de Keman Gibi Algıladım Ben de Volkan ın Açıklamasından Sonra. Hangisi İyi Onu Anlamadım
                        booşşveeer akışına bırak Hüseyin abicim oleyy

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Kafa mı Yapıyonuz Arkadaş?? Konu Açılmışsa Bilelim Hangisi İyi.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Beschäler Insignia
                            Kafa mı Yapıyonuz Arkadaş?? Konu Açılmışsa Bilelim Hangisi İyi.

Bu konu uzar gider... Ama bence dte pedal commander/ box...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bigbrother
                              Alın, kullanın, bir sorun yaşadığınızda yada satmaya karar verdiğinizde neden daha "azını" (az olduğu da pek söylenemez) alacağınızı görebilirsiniz

Arkadaşımda var çok memnun... Bu tip sistemlerin daha ucuza satılması gerektiğine inanmaktayım. Bu nedenle almıyorum. Yada 2.el alacağım...

Yorum

İşleniyor...
                              X