HERKEZE MERHABA, ARANIZA YENİ KATILDIM. 2010 MODEL İNSİGNİA 1.6 T. COSMO SAHİBİYİM. ARACIMA CHİP TUNİNG UYGULAMASI YAPTIRMAK İSTİYORUM. öNCELİKLE TAVSİYE EDİP ETMEDİĞİNİZİ MERAK EDİYORUM. İKİNCİ OLARAK ANKARA' DA GÜVENİLİR YER NERESİDİR VE FİYAT ARALIKLARI NEDİR?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Ankara' da chip tuning yapan yer ve fiyat aralığı nedir?
Collapse
X
-
Ynt: Ankara' da chip tuning yapan yer ve fiyat aralığı nedir?
welcome keyifli forumlarBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
Yorum
-
Ankara'da İstanbul'daki iki firmanın bayisi var biri ps çhiptuningin bayisi boster performans diğeride paşaoğlu tunningin bayisi ,ismini unuttum bu iki firmadada istanbulda yazılım yaptırdım bana sorarsanız paşaoğlu tunning derim yazılım işindede çok abartmadan güç alınırsa sorun yaşanmaz en son siteden aliye yaptırdık paşaoğlunda çok memnun kaldı alt devirlerde güçlendiği için vites değiştirmiyorsun devamlı, gaza dokundunmu toparlıyor araç ...
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Yorum
-
Bende tavsiye ederim.Hele bide sprintbooster olursa tadından yenmez bir araç oluyor.Beygirleri daha iyi hissettiriyor.2011 Teknik Gri+Nav800+Sunroof+Chip+Performans buji+Sprintbooster+KN Kutu içi Filtre+OPC Pedal Seti
Yorum
Yorum