Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Araba boya kaplatma

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Araba boya kaplatma

Iyi günler beyler
    bir Corsamız var gri renkte, rengini degistirmek istiyoruz ama boyatmak veya satmak pek istemiyoruz bu yuzden kaplatmayi düşünüyoruz acik mavi veya daha göze güzel gelen bir renk olursa. Renk seçiminden ziyade bu kaplatma olayının riski var mıdır boyaya zarar verir mi ya da istediğimiz zaman tekrar sökebilir miyiz? Onerebileceginiz bir mekan var mi bu konuda? Olaya yabancilik cekiyorum biraz, fikri bilgisi tecrübesi olan varsa yorumlarınızı bekliyorum
    Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
    Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
    VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Ynt: Araba boya kaplatma

Plasti dip yada folyo kaplama oneririm
    2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

plasti dip boyayı öneririm kaminari parkta göstermişlerdi gerçekten çok kullanıslıya benziyo kaminari parkla bağlantıya geçseniz onlar detaylarını anlatırlar
      Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Altındaki boya zarar görmesin istiyorsan plasti-dip, astra ön ızgarayı boyadık süper oldu

Yorum

plasti dip in uzun süre boya yüzeyinde kaldıktan sonra çıkartılırken boyaya yapıştığı, bu nedenle de zarar verdiği yazıyordu çoğu yabancı forumda.

Yorum

Bende bakıyorum gözüme çarpan protac diye bir firma var o.
            2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

Walla protac günleri eskide kaldı sanki. bu işin piri Ankara'daki GMG garage. Hem ürünleri kaliteli heme inanılmaz çeşit var

Yorum

İşleniyor...
              X