Duyuru

Collapse
No announcement yet.

OPC bodykit için yardımm!!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• OPC bodykit için yardımm!!

Arkadaşlar OPC bodykit yaptırmayı düşünüyorum aracıma yardımcı olurmusunuz bu konuda.
    Daha önce sitede İstanbul maslakda birilerinin uygun fiyata yaptığını okumuştum fakat şimdi bulamıyorum. Aracım 2011 model 1.6 180hp Beyaz insignia Antalyada yaşıyorum ve bunun için İstanbula gidip araştırma yapmadan önce size danışmak istedim. Fiyat ve uygulamayla ilgili önerileriniz için Şimdiden teşekkür ediyorum yardımlarınıza..

Ynt: OPC bodykit için yardımm!!

Ahmet baban Allaeddin mi? Selam söyle!!

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
    Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 07aog10
      Arkadaşlar OPC bodykit yaptırmayı düşünüyorum aracıma yardımcı olurmusunuz bu konuda.
      Daha önce sitede İstanbul maslakda birilerinin uygun fiyata yaptığını okumuştum fakat şimdi bulamıyorum. Aracım 2011 model 1.6 180hp Beyaz insignia Antalyada yaşıyorum ve bunun için İstanbula gidip araştırma yapmadan önce size danışmak istedim. Fiyat ve uygulamayla ilgili önerileriniz için Şimdiden teşekkür ediyorum yardımlarınıza..

odak dynamics sana bu konuda yardımcı olabilir, maslakta yapılan uygun bi yer yok, sadece fiber olarak topkapıda var, ona yaptırman içinde odak dynamicsle bi görüşmen lazım, görüşüp fiyatta anlaşıp siparişini verirsen yaklaşık bir haftalık üretimden sonra 1 günde montajını yaparlar...

www.odakdynamics.com

Yorum

ne yaparsan yap fıber e bulasma derım en ufak kazada alırsın tamponu alırsın elıne anında patlar ve yazık olur
        2011 1.6t opc orjinal 20inc jant spor deri koltuk

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dj 1040
          ne yaparsan yap fıber e bulasma derım en ufak kazada alırsın tamponu alırsın elıne anında patlar ve yazık olur
          nereden biliyosunuz aracınıza yaptırttınızmı yada bi yakınınızdan şikayetmi duydunuz benim bildiğim en az 5 tane fiber yapılmıs opc tampon var ve sizin söylediğiniz gibi patlama ele alma yok
          ne yapsın arkadas sizin body kitimi alsın huh
          Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
            nereden biliyosunuz aracınıza yaptırttınızmı yada bi yakınınızdan şikayetmi duydunuz benim bildiğim en az 5 tane fiber yapılmıs opc tampon var ve sizin söylediğiniz gibi patlama ele alma yok
            ne yapsın arkadas sizin body kitimi alsın huh

Yorum

1 benımkısı satılık degıl
              2 bır cok fıber tampon kullanan var en ufak tıklamada cok buyuk kaza atlatmıscasına patlayı verıyor (lancer a evo tampon yaptırmıstım ve sonucunu cok ıyı bılıyorum)
              ıkısıde aynı sey dıyorsanız sız oyle bılıyorsanız onada saygım var ama sızde bunu cok ıyı bılıyorsunuz
              3 fıbere verecegı en kotu 4000 5000 lıra ya ıyı bır pazarlıkla 7000 cıvarına bu saruna halledebılır bence

Yorum

1 benımkısı satılık degıl
                2 bır cok fıber tampon kullanan var en ufak tıklamada cok buyuk kaza atlatmıscasına patlayı verıyor (lancer a evo tampon yaptırmıstım ve sonucunu cok ıyı bılıyorum)
                ıkısıde aynı sey dıyorsanız sız oyle bılıyorsanız onada saygım var ama sızde bunu cok ıyı bılıyorsunuz
                3 fıbere verecegı en kotu 4000 5000 lıra ya ıyı bır pazarlıkla 7000 cıvarına bu saruna halledebılır bence
                İstanbulda 2000-2500 arası Fiber ön-arka tampon alabiliyorsunuz ve de tamir garantisi veriyorlar.

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Bende Irmscher body kiti daha çok beğeniyorum.Odakta toplamı 4bin tl.
                  2011 Teknik Gri+Nav800+Sunroof+Chip+Performans buji+Sprintbooster+KN Kutu içi Filtre+OPC Pedal Seti

Yorum

sizinkisi satılık değilmi inanın hergün korkuyoruz, hadi hayırlısı siyah opc satılık yazısını görücez diye
                    tamponlar içinde 3e 5e vericem diyosunuz kendimizi kandırmayalım
                    Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

F10 Msport

Yorum

tampon nerede satılık yazmısım anlayamadım arac satılık ama ayrı ayrı satmıyorum
                      nerde yazıyor aponları ayrı satıyorum dıye ılk uye oldugumda ayrı ayrı satayım dıye dusunmustum sonradan 3 e 5 e verecegıme elımde dursun belkı ınsıgnıya alırsam dıye elımde tutayım demıstık demekkı pekte dıkkatlı degılsınız ufuruyorsunuz kendınızce

Yorum

ocak ayında yazdığınız bu lütfen artık sizin ilanlarınızı tamponlarınızı veya arabanızı görmek istemiyoruz mesajlarınıza baktım 3 mesajdan 1inde arabanızı satmaya çalısıyosunuz burası araç yada başka birşey satma yeri değildir bu yazdıklarımıda kendi adıma değil benim gibi düşünen onlarca insan adına yapıyorum

117 İlan Sayfası / Satılık / Ynt: satılık kıslık lastık ve opc tampon : 25 Ocak 2013, 11:28:45
                        satmayı dusunuyorum aracı tamponlarlada aynı para tamponsuzda aynı para verıyorlar maden oyle bende tek tek satayım dıye dusundum

buda diğeri
                        « Yanıtla #19 : 13 Aralık 2012, 21:41:14 »
                        Alıntı
                        orjınal opc on arka tamponlarıda verelım tam olsun alana 6000 lıraya tam opc olsun
                        Alıntı sahibi: dj 1040 üzerinde 13 Aralık 2012, 21:41:14
                        orjınal opc on arka tamponlarıda verelım tam olsun alana 6000 lıraya tam opc olsun
                        satıyormusun

evet 6000 tl ye verebılırım
                        bunlar ne peki biz boşuna üfürmeyiz heryerde görmek zorundamıyız biz bunları

F10 Msport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
                          ocak ayında yazdığınız bu lütfen artık sizin ilanlarınızı tamponlarınızı veya arabanızı görmek istemiyoruz mesajlarınıza baktım 3 mesajdan 1inde arabanızı satmaya çalısıyosunuz burası araç yada başka birşey satma yeri değildir bu yazdıklarımıda kendi adıma değil benim gibi düşünen onlarca insan adına yapıyorum

117 İlan Sayfası / Satılık / Ynt: satılık kıslık lastık ve opc tampon : 25 Ocak 2013, 11:28:45
                          satmayı dusunuyorum aracı tamponlarlada aynı para tamponsuzda aynı para verıyorlar maden oyle bende tek tek satayım dıye dusundum
                          Kendi adına konuş Kadirim :P bence mahsuru yok satsın alsın .. çeşitliklikten yanayım.. ..
                          2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                          [center]

Yorum

sitede tek kullanıcı sen değilsin sufyan baba

F10 Msport

Yorum

Arkadaşlar,

@dj 1040
                              Abartmadan kendi araçlarınızla ilgili satış ilanı koyabilirsiniz dediğim gibi abartmadan.

@kdristnbl
                              Üyelerin forum yanlışlıklarını daha yapıcı bir şekilde ifade edelim eğer sıkıntı var ise bize bildirin bizler gerekeni yaparız

Sonuçta hepimiz bu formun üyeleriyiz ve bu formun renkli mozaikleriyiz zaman zaman karşıt fikirlerimiz olsa da biz bir bütünüz ve büyük bir aileyiz.

Keyifli Forumlar.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

İşleniyor...
                              X