arkadaslar yarin burada bulunan bir modifiyeci arkadasla benim araca geri gorus kamerasi takmak icin bir calisma baslatacaz. benim aracta cd 500 navi var. daha onceden boyle bir uygulama yapan veya yapma girisiminde bulunan var mi. on bilgi olarak almak istedim.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
geri gorus kamerasi
Collapse
X
-
Ynt: geri gorus kamerasi
Selamlar;
Boşa denemesin cihazların üzerinde Audio girişi yok ama şu şekilde yapılabilir pinli soketin bağzı uçlarından video taşınabiliyormuş teyip ile kablo arasına bir cevirici aparatla yapılabildiğini söyleyenler çıkmıştı hatta forumda bir yerdede yazılmıştı Turquaz72 yazmıştı Dh demi burdamı hatırlamıyorum başarırsanız bizede söyleyin
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
arkadaşlar dün bir insigniada (34 MAR 35 bilenler bilir ) geri görüş kamerası gördüm hemde çok profesyonel bir şekilde yapılmış plakalığın üstüne takılmış kamera çok şık duruyordu. bilgi sahibi olan varmı ?[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: opelmaniaarkadaşlar dün bir insigniada (34 MAR 35 bilenler bilir ) geri görüş kamerası gördüm hemde çok profesyonel bir şekilde yapılmış plakalığın üstüne takılmış kamera çok şık duruyordu. bilgi sahibi olan varmı ?
Mehmet abide de geri görüş kamerası var ama Flyaudio sisteme bağlı.
direk CD500 yada DVD800'e bağlı bulmak lazım ihihiInsigniaTEAM
Yorum
-
Arkadaşlar bu haftasonu nasipse ben de Fly taktırıyorum. Mehmet Bey'in geri görüş kamerasını hatırlıyosanız beğenmeyen arkadaşlar çoğunluktaydı tamponda olduğu için. Montaj yapacak arkadaş bana insignia için plakalığa monte edebilen kameralar olduğunu söyledi. Tabi bunun CD500 le ilgisi yok. Ama eğer tam uyumlu bi kamera varsa çok şık olacağı kanaatindeyim.
Bu arada CD500 işini deneyen arkadaşlardan başarılı olanhiç duymadım ama değişik alternatif yollar denenebilir.
Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: DjiNBen Fly ile beraber plakalık ışıklarının arasına taktırdım kamerayı. Piano Siyah rengi var. Durusu cok guzel.
Cenmax marka idi benim aracıma takılan. Tavsiye ederim.
INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.
Yorum
Yorum