Duyuru

Collapse
No announcement yet.

GTC Turbo Egzos

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• GTC Turbo Egzos

Biliyorsunuz aracım satılık. ama ben satmadan önce hevesimi almak istiyorum. Tabii araca zarar vermeden.

Gönül isterdid ki downpipe yapalım. Ama şimdilik sadece son susturucu diyorumi orta zaten iptal. Nette gezerken beni fiyatta üzmeyecek, HKS tarzı slash cut olan royal wolf marka son susturucuları gördüm. Honda forumlarından birinde de bayaa övülmüş. sizce alıp taktırmaya değer mi?

Ynt: GTC Turbo Egzos

volkan hocam bu işi bilir ama kimbilir nerde şimdi ihihi
    Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
    [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Bende egzos için Barbarosu aradım.Volkan beyin 1.4için soylediği valfli açıp kapatılan için tavsiye etmiyorum dedi.Volkan beyden bilgilendirme bekliyoruz
      2011 Teknik Gri+Nav800+Sunroof+Chip+Performans buji+Sprintbooster+KN Kutu içi Filtre+OPC Pedal Seti

Yorum

Orjinal yazı sahibi: OkanB
        Bende egzos için Barbarosu aradım.Volkan beyin 1.4için soylediği valfli açıp kapatılan için tavsiye etmiyorum dedi.Volkan beyden bilgilendirme bekliyoruz
        insanlar bilmedikleri konu hakkında ne kadar rahat konuşuyorlar tavsiye etmemek için kullanmak ve neden tavsiye etmediğini açıklamak gerekir .. Bu bir egzoz , egzozun bir görevi vardır sesi kısmak , motordan çıkan gazları tahliye ederken sesi kısmak bunuda egzozun içindeki odalardan labirent gibi 3, 4 oda olur dolandırır gazı ve ses kısılır bunu yaparkende motor biraz sıkışır ve güç kaybı olur bir miktar ama mecburiyetten üreticiler sesi kısmak için standart egzoz koyar .. Bu sesi açıp kapatılabilen egzozlarda , gazın dışarıya direk çıkması için tasarlanmış olup güç ve ses verir artı içindeki vanayla egzoz gazının tahliyesini egzozun içindeki elyaf susturuculara yönlendiriyor Buda sesi kısıyor bu egzozu ben 3 yıldır kullanıyorum hiç sorun yaşamadım Barboros ne sorun yaşamışki tavsiye etmiyor ..

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: viperking
          Biliyorsunuz aracım satılık. ama ben satmadan önce hevesimi almak istiyorum. Tabii araca zarar vermeden.

Gönül isterdid ki downpipe yapalım. Ama şimdilik sadece son susturucu diyorumi orta zaten iptal. Nette gezerken beni fiyatta üzmeyecek, HKS tarzı slash cut olan royal wolf marka son susturucuları gördüm. Honda forumlarından birinde de bayaa övülmüş. sizce alıp taktırmaya değer mi?
          honda forumundaki arkadaşların araçlarının çoğu atmosferik araçlar bu araçlara takılan egzozu bizim araçlara taktırdığımızda ses aynı olmaz aracımız turbo olduğu için.. Bu yüzden deneme yanılma yönteminden başka bir şey yapamazsınız ..

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Ben monza lavlı egzoz kullanıyorum son susturucu olarak yaklaşık iki yıldır aracım 1.6 180 hp edition insignia performans ve sesi yeterli buluyorum. (Sadece öneri)

Yorum

Özelden ulaşırsanız fotoğraflarınıda atabilirim..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: volkan
                Orjinal yazı sahibi: OkanB
                insanlar bilmedikleri konu hakkında ne kadar rahat konuşuyorlar tavsiye etmemek için kullanmak ve neden tavsiye etmediğini açıklamak gerekir .. Bu bir egzoz , egzozun bir görevi vardır sesi kısmak , motordan çıkan gazları tahliye ederken sesi kısmak bunuda egzozun içindeki odalardan labirent gibi 3, 4 oda olur dolandırır gazı ve ses kısılır bunu yaparkende motor biraz sıkışır ve güç kaybı olur bir miktar ama mecburiyetten üreticiler sesi kısmak için standart egzoz koyar .. Bu sesi açıp kapatılabilen egzozlarda , gazın dışarıya direk çıkması için tasarlanmış olup güç ve ses verir artı içindeki vanayla egzoz gazının tahliyesini egzozun içindeki elyaf susturuculara yönlendiriyor Buda sesi kısıyor bu egzozu ben 3 yıldır kullanıyorum hiç sorun yaşamadım Barboros ne sorun yaşamışki tavsiye etmiyor ..
                Gazları filtreleme konusu yokmu abi sadece sesmi kısıyor bu

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Hiç bir egzoz filtrelemezki sadece sesi kısar Buda istediğinde sesi kısar kardeşim

Yorum

Katalitik Konvertör Egzoza bağlı değilmi abi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Onur
                      Katalitik Konvertör Egzoza bağlı değilmi abi
                      katalizör biri turbonun hemen çıkışında diğeride aracın tam ortasındadır daha sonra orta susturucu en arkadada son susturucular yani egzoZlarımız var onurcum ..

Yorum

Orta susturucudan hemen önce katalitik konvertör yokmu abi ? Yani sonuç olarak egzoz borusuna bağlı değilmi

Yorum

Orta susturucudan hemen önce katalitik konvertör yokmu abi ? Yani sonuç olarak egzoz borusuna bağlı değilmi
                          valla ben ne demek istediğini anlamadım onurum , egzozun tek görevi var sesi kısmak vede atmosferik araçlardada geri tepmeye yarar motor performansı için.. Bunun dışında katalizörde yanmamış egzoz gazını yani benzini çiğ olarak atmaması için katalizörden geçerken yakar egzozda sesi kısar biri farklı diğeri farklı işler yapar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: volkan
                            valla ben ne demek istediğini anlamadım onurum , egzozun tek görevi var sesi kısmak vede atmosferik araçlardada geri tepmeye yarar motor performansı için.. Bunun dışında katalizörde yanmamış egzoz gazını yani benzini çiğ olarak atmaması için katalizörden geçerken yakar egzozda sesi kısar biri farklı diğeri farklı işler yapar
                            Yok abicim sana katılıyorum tamamende , benim bildiğim katalizör de egzoza bağlı bir parça sonuçta , hatta katalizörde biraz sesi kısıyor, kat iptali yapılan araçlar biraz daha fazla bağırıyo

Yorum

İşleniyor...
                            X