vites işlerini bana anlatmayın beyler ben 2003 senesinde drag lara hazırlanıyordum yapmayın otomatik arabaya biniyoz diye ezmeyin beni bak haha haha
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
ne anlattın heeee kadir sanan da hayabusayla gazlıyon sanacak haha haha
napalım bizimde eğlencemi araba motorla işim olmaz şeytan arabası o sende sat kurtul al bi 1.6t keyfine bak emre abi
1,6 ürkütüyor beni haha
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
1.4 aracımda chip var. paşaoğluna yaptırdım. ne kadar zorlasamda passat cc yi geçemiyor. belki yazılımda limitler zorlanırsa 1.6 t ler ile kapışabilir. normal bir yazılımla çok zor.
Bak şimdi kadirim 1.6 t 180 bg dimi ben 1.4 turbodan çhip ve Egzozla beraber 180 bg alıcam sonuç itibariyle ikiside 180 bg olucak birisi orijinal 180 bg diğeri 1.4 t dan çıkartılmış 180 bg ikisini kapıştırıcaz bakalım orijinal 180 bg sonradan 180bg e çıkartılan araca ne kadar fark atıyor yada yiyor beraber görücez
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Bak şimdi kadirim 1.6 t 180 bg dimi ben 1.4 turbodan çhip ve Egzozla beraber 180 bg alıcam sonuç itibariyle ikiside 180 bg olucak birisi orijinal 180 bg diğeri 1.4 t dan çıkartılmış 180 bg ikisini kapıştırıcaz bakalım orijinal 180 bg sonradan 180bg e çıkartılan araca ne kadar fark atıyor yada yiyor beraber görücez
tamam görücez abi...
Orjinal yazı sahibi: vedat candan
1.4 aracımda chip var. paşaoğluna yaptırdım. ne kadar zorlasamda passat cc yi geçemiyor. belki yazılımda limitler zorlanırsa 1.6 t ler ile kapışabilir. normal bir yazılımla çok zor.
bak arkadas denemiş volkan abi bizim 150den sonrra don lastiği gibi ayırdımız ccyi geçemiyomuş bence sen fazla şansını zorlama gerek yok hatanı kabul et
Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
sonuç olarak bence aynı beygir olacaklar aynı tork da tutarsa, ki bence tork chipledikten sonra 1.4 'ün tork daha da artar, 1.6'ya yetişebilir düşüncesindeyim, sonuç olarak insanlar araçlarını güçlendiriyorlar ve güç elde ediyorlar, önemli olan güç, konuyu biraz farklı noktaya çekicem ama sonuç olarak modifiyeli araçlar elde ettiği beygir güçleriyle süpersporları bile geçebiliyor, eğer sonradan eklenen beygir bi işe yaramasaydı insan aracını yoktan yere niye modifiye etsin? 700 bg'lik bi skyline(orijinal 540 bg) aventador ile kapışıyor hatta geçebiliyor bile, farklı arabalar olsa bile nissandaki sonradan beygirler bu durumda işe yaramaması gerekirdi, çünkü nissan stock halinde aventador ile boy ölçüşemeyecek bir araç
sonuç olarak bence aynı beygir olacaklar aynı tork da tutarsa, ki bence tork chipledikten sonra 1.4 'ün tork daha da artar, 1.6'ya yetişebilir düşüncesindeyim, sonuç olarak insanlar araçlarını güçlendiriyorlar ve güç elde ediyorlar, önemli olan güç, konuyu biraz farklı noktaya çekicem ama sonuç olarak modifiyeli araçlar elde ettiği beygir güçleriyle süpersporları bile geçebiliyor, eğer sonradan eklenen beygir bi işe yaramasaydı insan aracını yoktan yere niye modifiye etsin? 700 bg'lik bi skyline(orijinal 540 bg) aventador ile kapışıyor hatta geçebiliyor bile, farklı arabalar olsa bile nissandaki sonradan beygirler bu durumda işe yaramaması gerekirdi, çünkü nissan stock halinde aventador ile boy ölçüşemeyecek bir araç
konumuzla alakası yok sölediklerinin kardeşim
aynı hp olsun aynı tork olsun 1.6tyi geçemez tabiki güç alır 1.6 1.4e 5 boy atıyosa 2 boya düşebilir buda hp kazanmıs anlamına aracının güçlendiği anlamına gelir benim burada sölemek istediğim aynı araçda biri yazılımla 180hpken diğeri stock 180 hp oldunda stock olanı geçemez dememdir ...
Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
Bence örnekle pek alakası olmadı , burada tartışılan konu birebir aynı araçlar. Ağırlıkları nerdeyse aynı, aktarmaları aynı.
Motor hacmi ve Turbosu daha küçük olan bir araç , sıkıştırılarak motor hacmi ve turbosu daha büyük bir aracın verilerine ulaştığı zaman nasıl olabilirde düşük motorlu olan geçer bende anlamıyorum
Saka bi yanada 1.4t sadece yazilimla bencede 1.6t yi gecemez ama komple eksoz,downpipe,hava filtresiyle tamamlanip biraz sert bi yazilim yapilirsa anca ozaman az bi farkla gecebilir diye dusunuyorum
Yorum