Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ledli ayna önerisi???

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• ledli ayna önerisi???

http://www.odakdynamics.com/index.ph...&product_id=94

Konusunda önerisi, tecrübesi olan var mı?? Siteye mail attım, teknik gri konusunda renk seçeneğiniz var mı diye daha cevap gelmedi

Ynt: ledli ayna önerisi???

sizin aynanızın içine led sistemini monte ediyorlar.. kapak üstünde kalıyor
    2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
    [center]

Yorum

Sipariş versek adrese göndermiyorlar demek??? ancak buna uygun bir kapak yapısı yok benim araçta, başka bir çözüm bulmuş olmalılar bence???

Yorum

kapak aynı kalıyor altı değişiyor.. içi ile birlikte iyi elektirkçi ustanız varsa gönderirler
        2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

[center]

Yorum

süpersin doktorumm , pazarlik yapsam kıro derler mi acaba ??? :P :/

Yorum

Çağrı sizi kırmaz 50 lira indirim yapar

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ortodoxian
              süpersin doktorumm , pazarlik yapsam kıro derler mi acaba ??? :P :/
              Pazarlık sünnettir..

[center]

Yorum

mail bize ulaşmadı bir aksilik var sanırım.
                Odak'a gelmiş olsanız 2 aynadan bir ayna çıkaracak şekilde montaj yapıyoruz.
                direk yeni sinyalli aynayı bağlamıyoruz çünkü aracın orjinal parçaları daha kaliteli olduğu için mümkün olduğunca orjinal parçaları kullanıyoruz.
                Aynaları direk size de gönderebiliriz. Bağlantısını yapabilecek birisi varsa bir sıkıntı olmaz.
                (ayna kapakları boyasızdır, sizin aracın kapakları kullanılabilir)

Yorum

Çağrı bey ben indirim yapabileceğinizi söyledim sembolikte olsa bir indirim yaparsınız herhalde

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

muhakkak team üyelerini bi indirim söz konusu olmalıdır
                    Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Değerli Üyeler,

Led sinyal uygulamasını bende yaptırmak istiyorum. Bu ürünü kullanıpta sorun yaşayan memnun olmayan var mıdır? Bir de ben İstanbul Anadolu yakasında oturuyorum. Bu civarda tavsiye edebileceğiniz yer var mı? Teşekkürler.
                      Opel Insignia 2.0 CDTI Edition Elegance Siyah, Sunroof Paket, 18' Jant

Yorum

Odakta yaptırabilirsiniz cagri ile irtibata gec
                        2015 leon fr

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mbs1905
                          Değerli Üyeler, Led sinyal uygulamasını bende yaptırmak istiyorum. Bu ürünü kullanıpta sorun yaşayan memnun olmayan var mıdır? Bir de ben İstanbul Anadolu yakasında oturuyorum. Bu civarda tavsiye edebileceğiniz yer var mı? Teşekkürler.
                          Birçok üyemizde ledli sinyal uygulaması var ve bugüne kadar hiçbir şikayet işitmedim.
                          Hem görsel, hem işlevsel olarak çok güzel bir uygulama, tavsiye ederim. Anadolu Yakası'nda
                          iseniz Kaminaripark size yardımcı olabilir. Mustafa Bey ile temas kurabilirsiniz.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mbs1905
                            Değerli Üyeler,

Led sinyal uygulamasını bende yaptırmak istiyorum. Bu ürünü kullanıpta sorun yaşayan memnun olmayan var mıdır? Bir de ben İstanbul Anadolu yakasında oturuyorum. Bu civarda tavsiye edebileceğiniz yer var mı? Teşekkürler.
                            Bir önceki 1,4 aracıma yaptrmıstım yaklaşık bir buçuk sene kulandım hic bir sorun yasamadım..yeni aldıgım 1,6 cosmo aracımı'da bu gün opel odaka bıraktım Led sinyal uygulamasını ve opc sinyal leri taktırmak için yarın isallah teslim alacam arabamı... bizim araçlara cok yakısıyor olmasa olmazı Led sinyal... opelin unutugunu biz yapiyoruz
                            ** 2012 NSIGNIA 1,4 140 BG Karbon Siyah... 2012 INSIGNIA 1,6 Cosmo Karbon Siyah... ve ** 2016 INSIGNIA 1.6 otomatik CDTİ Siyah

Yorum

İşleniyor...
                            X