Dün öğleden önce PsChipTuning de Barbaros beyin yanındaydım.Pendikten Bayrampaşaya oradan Maslağa yoğun trafikten sonra vardık İlk Dyno ölçümünde bağlantıda sorun oldu.İkincide alınan değerler 169.1 HP 234.9 Nm.Motorun ve havanın çok sıcak olmasından dolayı stock hali biraz düşük çıkmış olabilir.Yazılım sonrası Dyno sonuçları 200.6 HP 281 Nm.Sonuç olarak +31,5 HP +46.1 Tork artışı oldu.Kullanım olarak alt devirler daha canlı oldu.Üst devir ve son hızı öncesinde ve sonrasında hiç denemediğim için bilmiyorum.Yakıt konusunda şöyle bir gözlemim oldu.Ortalama tüketim değeri şehir içi ortalama trafikte 11.8 civarında gezen araç.Yazılım sonrası Maslak-Yenibosna Yenibosna-Pendik arası tamamen durkalk trafikte 8.5 litreleri gösteriyordu.Bugün 100 km daha üzerine yol yaptım.Şu an 8,6 seviyesinde.Yazılımla değerlerin bukadar düşeceğini tahmin etmiyorum.Düşüncem benim kullanım tarzıma chipli hali daha uygun gibi.Aracı trafikte alt devirlerde kullanmmak daha kolaylaştı.Trafiğin durumuna göre kullanırken 3.vitesin bayıldığı 2.vitesin fazla geldiği yerde.Şu an 3.vites 1500 devirlerde bile bayılmıyor.Ben çok beğendim bu chip işini haha
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Bende Chiplendim
Collapse
X
-
Ynt: Bende Chiplendim
Hayırlı olsun. Tüketim, bilgisayar verilerine göre çok iyi olmuş, gerçek verilerle paralel mi acaba?Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
-
Orjinal yazı sahibi: OkanBİyi dilekleriniz için teşekkürler.Fatih bey forumdan selam söyledim.Forum fiyatından yaptı bizede.
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Yorum
-
11,8 de n 8,6 ya düşmesi imkansız ama normal bi kullanımda 0,75//////////// 1 litre arası değişir
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: volkanOrjinal yazı sahibi: OkanBİyi dilekleriniz için teşekkürler.Fatih bey forumdan selam söyledim.Forum fiyatından yaptı bizede.
Orjinal yazı sahibi: emrezxr11,8 de n 8,6 ya düşmesi imkansız ama normal bi kullanımda 0,75//////////// 1 litre arası değişir2011 Teknik Gri+Nav800+Sunroof+Chip+Performans buji+Sprintbooster+KN Kutu içi Filtre+OPC Pedal Seti
Yorum
Yorum