Duyuru

Collapse
No announcement yet.

boostERperformance.com ürünleri hakkında

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• boostERperformance.com ürünleri hakkında

Ankara ve istanbula gidemediğimden internette biraz bakındım, boostERperformance.com isimli bir site buldum.. 25-30 hp, 50 Nm gibi artışlardan bahsettiler, gerekirse bulunduğunuz ile gelebiliriz dediler... firma tecrübesi olan var mı yada bulunduğum ile gelebileceğini bildiğiniz referanslı başka birileri???

Ynt: boostERperformance.com ürünleri hakkında

Benim var. Bundan önceki araçlarımı hep booster a chip letmiştim. Örneğin Astra CDTI aracımın 90hp 200nm olan verilerini 120hp 240 nm yapmıştı. Şimdiki aracımın da tüm mekanik bakımlarını onlar yapıyor. Kısaca güvenilir ve yaptıkları işin arkasında duran kişiler. Erhan bey le görüşürseniz size her türlü sorunuzu detaylı olarak yanıtlayacaktır.

Yorum

mesajiniz icin cok tesekkurler ... fiyat konusunda bilginiz var mi acaba ??? chip + booster kaca mâl olur ??

Yorum

Çok zorlamama rağmen aracıma bir türlü açık hava filtresi takmayan yer Kendisi kabul etmediği için yaptıkları işi tecrübe etme fırsatım olmadı ancak işini iyi yapan güvenilir birine benziyor.Denemenizde fayda olacağını düşünüyorum.
        Insignia 1.4 Turbo Elegance

Yorum

booster performance erhan bızım sıtemızın sponsorudur ve her zaman işinin arkasında duran bır arkadasımızdır.gönül rahatlıgıyla gıdebılırsınız zaten arabanıza zarar verecek bır uygulama ıstedıgınızde yada performansını dusurecek bır uygulama ıstedıgınızde onu yapmaz sızıde uyarır yapılan uygulamaların artısyla eksısını

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tonyhawk
            booster performance erhan bızım sıtemızın sponsorudur ve her zaman işinin arkasında duran bır arkadasımızdır.gönül rahatlıgıyla gıdebılırsınız zaten arabanıza zarar verecek bır uygulama ıstedıgınızde yada performansını dusurecek bır uygulama ıstedıgınızde onu yapmaz sızıde uyarır yapılan uygulamaların artısyla eksısını
            Siteler yanlış anlaşılmasın bizim sponsorumuz değildir oktay arkadaşımız başka bir site yöneticisi olduğu için "Bizim Sitenin" ifadesini kullanmıştır.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

evet o kısmını unutmuşum. araca zarar verecek en ufak iş yapmaz. Benim de ısrarlarıma rağmen GTC ye blow off takmamıştı. CDTI dayken 120hp nin üstüne çıkaran yazılım da vardı elinde ancak motora mekanik yüklenmeden 120hp üstü zarar verir diye yüklememişti.

Fiyat konusunda her araç ve yapılacak uygulama için farklı ücret alınıyor. bu nedenle internet sitesindeki telefonlardan kendilerine ulaşırsanız daha sağlıklı bilgi alabilirsiniz

Yorum

ilgili mesajlariniz icin ayri ayri tesekkurler , rodajin bitmesink bekleyeyim bari , sizce hayirlisi ile kac km rodajin bittigini hissetmek icin uygundur 1.4t insignia icin ???

Yorum

5000km idealdir bence.
                  Insignia 1.4 Turbo Elegance

Yorum

Kullanım kitapçığında yazar. Astra için bin km idi

Yorum

1.4t arabanın arka cam sileceği olmaması beni hayal kırıklığına uğrattı , yan aynalar neden içeriden kapanıyor da, arabayı kilitleyince kapanacak şekilde ayarlamamışlar onu da anlamış değilim... bugün aracımı teslim aldım , hayırlısı bakalım :/

Yorum

arka cam sileceği sedanlarda zaten çok nadir olur.

Yorum

Insignianın üç türlü kasa var Nb=Sedan Hb=hacthback ve Tourer
                          Hb ler 2009-2010 yıllarında geldi sonrasında gelmedi ve 1.4 ler hiç görmedim

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

dün saganak yagis altinda 1 saat arac kullandim , haril haril silecek aradim :P

Yorum

HB arabada arka sileceği alışınca öyle oluyor. Ben de GTC den sonra Insignia ya geçince yağışlarda silecek arıyorum

Yorum

İşleniyor...
                              X