Ankara ve istanbula gidemediğimden internette biraz bakındım, boostERperformance.com isimli bir site buldum.. 25-30 hp, 50 Nm gibi artışlardan bahsettiler, gerekirse bulunduğunuz ile gelebiliriz dediler... firma tecrübesi olan var mı yada bulunduğum ile gelebileceğini bildiğiniz referanslı başka birileri???
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
boostERperformance.com ürünleri hakkında
Collapse
X
-
Ynt: boostERperformance.com ürünleri hakkında
Benim var. Bundan önceki araçlarımı hep booster a chip letmiştim. Örneğin Astra CDTI aracımın 90hp 200nm olan verilerini 120hp 240 nm yapmıştı. Şimdiki aracımın da tüm mekanik bakımlarını onlar yapıyor. Kısaca güvenilir ve yaptıkları işin arkasında duran kişiler. Erhan bey le görüşürseniz size her türlü sorunuzu detaylı olarak yanıtlayacaktır.
-
Çok zorlamama rağmen aracıma bir türlü açık hava filtresi takmayan yerKendisi kabul etmediği için yaptıkları işi tecrübe etme fırsatım olmadı ancak işini iyi yapan güvenilir birine benziyor.Denemenizde fayda olacağını düşünüyorum.
Insignia 1.4 Turbo Elegance
Yorum
-
booster performance erhan bızım sıtemızın sponsorudur ve her zaman işinin arkasında duran bır arkadasımızdır.gönül rahatlıgıyla gıdebılırsınız zaten arabanıza zarar verecek bır uygulama ıstedıgınızde yada performansını dusurecek bır uygulama ıstedıgınızde onu yapmaz sızıde uyarır yapılan uygulamaların artısyla eksısını
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: tonyhawkbooster performance erhan bızım sıtemızın sponsorudur ve her zaman işinin arkasında duran bır arkadasımızdır.gönül rahatlıgıyla gıdebılırsınız zaten arabanıza zarar verecek bır uygulama ıstedıgınızde yada performansını dusurecek bır uygulama ıstedıgınızde onu yapmaz sızıde uyarır yapılan uygulamaların artısyla eksısını
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
evet o kısmını unutmuşum. araca zarar verecek en ufak iş yapmaz. Benim de ısrarlarıma rağmen GTC ye blow off takmamıştı. CDTI dayken 120hp nin üstüne çıkaran yazılım da vardı elinde ancak motora mekanik yüklenmeden 120hp üstü zarar verir diye yüklememişti.
Fiyat konusunda her araç ve yapılacak uygulama için farklı ücret alınıyor. bu nedenle internet sitesindeki telefonlardan kendilerine ulaşırsanız daha sağlıklı bilgi alabilirsiniz
Yorum
-
Insignianın üç türlü kasa var Nb=Sedan Hb=hacthback ve Tourer
Hb ler 2009-2010 yıllarında geldi sonrasında gelmedi ve 1.4 ler hiç görmedim
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
Yorum