Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Plakayı tampona yapıştırma

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Plakayı tampona yapıştırma

Plakalığı söktüm 3M çift tarafiı bant ve silikonla yapıştırma yapıcam.Sorum plakalık bağlantı delikleri çıkıntılı duruyor.Onların üzerindenmi yapıştıracağız.Plaka tam yüzeye öpüşmeyecek.Olay nasıl olacak.
    2011 Teknik Gri+Nav800+Sunroof+Chip+Performans buji+Sprintbooster+KN Kutu içi Filtre+OPC Pedal Seti

Ynt: Plakayı tampona yapıştırma

Arkadan bahsediyosunuz anladigim kadariyla cunku onde sikinti yok duz. Arka tamponu ben servise goturmustum orda yapistirsinlar diye o cikintili delikleri falcatayla kestiler nasil olsa plaka gelcek ustune gozukmucek diye bastilar siyah silikonu. Cift tarafli bant tutmadi bende iki uc kere denedim atti ama silikon 10 numara otesi saglamligini soyle anlatiyim gecenlerde app plakadan ceza yedim arka plakaligi sokcez polisle bicakla araya girdik kesiyoruz cekiyoruz kesiyoruz cekiyoruz tampon geliyo plaka gelmiyo en sonunda zar zor soktuk elimin ici kesildi ve plaka 8 oldu cikarken
    2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

maket bıcağı ile kesin ben öğle yaptım
      Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
      [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Çıkıntılar öndede varmış.Bol silikon bol 3m bant ile yapıştırdım.Bakalım düşerse yada açılırsa çıkarır oraları düzeltir yapıştırırım birdaha.
        2011 Teknik Gri+Nav800+Sunroof+Chip+Performans buji+Sprintbooster+KN Kutu içi Filtre+OPC Pedal Seti

Yorum

Dizimle hafif kavis verip siyah silikonu boşalttım üstüne.2 sene geçti daha yerinden oynamadı.
          http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
          2.0 CDTI
          Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Çift taraflı bant + perçin + perçin üstüne boya
            İnsignia 1.4 Edition Elegance + Yeni Stil Paket

Yorum

bence plaka böyle olmalı, vidasız ve kenarlar boyasız.. bana göre ihihi

Yorum

Bencede app olmali

Yorum

Bende kenarların boyasını sildim daha hoş durdu.Çıkıntılara rağmen gayet sıkı duruyor yerinde.Silikonu sıktıktan sonra duvara yakın parkedip takta takozlarda duvarla plakaya destek yaptım.Çok güzel oldu.

Yorum

İşleniyor...
                  X