Duyuru

Collapse
No announcement yet.

edition araclara cosmo afl takilmasi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• edition araclara cosmo afl takilmasi

kendi arabaminda edition olmasindan dolayi uzun suredir arastiriyorum sonundada buldum uzun suredir far islemlerim icin gittigim bahcelievlerdeki bir farcida olabilmesi mumkun yapilmisinida gordum yapan kisi farin icini aciyor orjinal mercegi yine orjinal olan audi a3 mercegiyle degistiriyor ve farlar calisiyor ama malesef afl olmuyor tabi yaklasik bana dedigi fiyat 1500 tl eger afl de istersek onuda yapabiliyor ama bu sefer fiyat 7000 tl ye cikiyor bunuda kimsenin yaptiricagini zennetmiyorum

Ynt: edition araclara cosmo afl takilmasi

gittiğiniz kişi farcı ibraam mı 7.000 versek afl'yi çalıştıracakmıymış şimdi daha önce yapmışmı hiç
    InsigniaTEAM

Yorum

aynen farci ibraamm aracima bi kac islem yaptirmistim memnum kaldim valla dedigini gorede 7000 veren afl yi aliyomus

Yorum

7000 liraya bir adam tut eline süper güçlü bir projektör ver, virajlarda camdan çıkıp sağa sola çevirsin. manyağa bak 7000 liraymış.

Yorum

abi valla haklisin o fiyata arabayi satar 7000 uzerine 2 3 bin lira daha ekliyip cosmo alirsin mantiksiz fiyat cok

Yorum

Arkadaşlar Afl Far Sistemi Sadece Fardan,ampüllerden oluşmuyor bu yüzden sadece farı değiştirmek görsel olarak işe yarıyor ve bunu geçmişte deneyen ve ucuza yapanlar oldu şuda bir gerçekki cosmolardaki far fiziksel bir darbe görse fiyatı 2500 tl civarı yedek parça olarak pahalı bir ürün hal böyle olunda 5-7 bin tl rakam söylüyorlar aslında buradan anlaşılan şu ki bazen bizlerde yapıyoruz bir ürünü alırken o ürünün dolusunu alabiliyorsak dolusunu tercih etmeliyiz ilk alımlarda bu tür aksesuarlar/özellikler çok cazip fiyata geliyor sonradan yaptırmak istediğimizde ya olmuyor yada çok pahalı oluyor ama imkanlar dahilinde alamıyorsakta elimizdeki donanımın kıymetini bilmeliyiz afl özelliği olmayan farlarda güzel bir iki değişiklikle süper oluyor beyaz lambalar ,ve sinyaller içinde Amerikan sarısı sinyaller süper bence.

Bütün araçlar süper önemli olan araçlarımızlar mutlu ve keyifli yolculuk yapmak

Sonradan Layıkı ile yapılmayan donanımlar (Yapılabilir fakat astarı yüzünden pahalı olur)
            1-flexi
            2-Sunroof
            3-Afl

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Tavsiye etmem,o işi ilk yaptiranlardan biriydim sanırım.
              Sizde benim gibi yapın,editionu satın cosmo alın
              Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Orhun
                aynen farci ibraamm aracima bi kac islem yaptirmistim memnum kaldim valla dedigini gorede 7000 veren afl yi aliyomus
                7.000 TL'ye yapacağından değil, olmayan işi yapamıyorum demek yerine fiyatını yükseltip müşteriyi caydırıyorlar.
                InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: adamsapple
                  7000 liraya bir adam tut eline süper güçlü bir projektör ver, virajlarda camdan çıkıp sağa sola çevirsin. manyağa bak 7000 liraymış.
                  haha haha haha haha haha haha haha

clapclap clapclap clapclap

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                    Arkadaşlar Afl Far Sistemi Sadece Fardan,ampüllerden oluşmuyor bu yüzden sadece farı değiştirmek görsel olarak işe yarıyor ve bunu geçmişte deneyen ve ucuza yapanlar oldu şuda bir gerçekki cosmolardaki far fiziksel bir darbe görse fiyatı 2500 tl civarı yedek parça olarak pahalı bir ürün hal böyle olunda 5-7 bin tl rakam söylüyorlar aslında buradan anlaşılan şu ki bazen bizlerde yapıyoruz bir ürünü alırken o ürünün dolusunu alabiliyorsak dolusunu tercih etmeliyiz ilk alımlarda bu tür aksesuarlar/özellikler çok cazip fiyata geliyor sonradan yaptırmak istediğimizde ya olmuyor yada çok pahalı oluyor ama imkanlar dahilinde alamıyorsakta elimizdeki donanımın kıymetini bilmeliyiz afl özelliği olmayan farlarda güzel bir iki değişiklikle süper oluyor beyaz lambalar ,ve sinyaller içinde Amerikan sarısı sinyaller süper bence.

Bütün araçlar süper önemli olan araçlarımızlar mutlu ve keyifli yolculuk yapmak

Sonradan Layıkı ile yapılmayan donanımlar (Yapılabilir fakat astarı yüzünden pahalı olur)
                    1-flexi
                    2-Sunroof
                    3-Afl
                    valla abi zamanında düşünemedim hiç senin dedin dogru aslında ınsıgnıa hakkında hiçbi bilgim olmadan gittim aldım ben o aracı sunroof yoktu önemsemedim afl yide normal xenon tarzı bişi sanıyodum dedim sonra taktırrım dışardan diye düşündüm ki işin içine girince farklı oluyomuş.ben aracımın ozmn üstüne bi 10 bin daha koysam cosmo alırdım ama hem 2 ay sonra gelir dediler hemde beklemek istemedim okdr şu an şu yazdıklarına 10 deil 20 versem zor yaptırrım.
                    siyah 2013 amarok 4motion highline kapalı kabin
                    siyah 2013 captiva LTZ 7 kişilik
                    uçan teneke fiorino

Yorum

İşleniyor...
                    X