Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Plasti Dip ile Jantlarimi boyadim
Collapse
X
-
Ynt: Plasti Dip ile Jantlarimi boyadim
tanışma bölümüne kendinizi tanıtırsanız seviniriz
http://www.insigniateam.com/forum/index.php?board=1.0
ayrıca uygulama için resim atarsanız daha sağlıklı olur uygulamayı yaptırmak isteyenleer olabilir2015 leon fr
-
Galiba sanirim basarabildim. Istenildigi taktirde daha fazla fotograf cekip paylasabilirm.
http://s1319.photobucket.com/user/br...2acd0.jpg.html
http://s1319.photobucket.com/user/br...db9be.jpg.html
Yorum
-
Modifiye işi zevk işi.Yeni jantlarınız hayırlı olsun.Ben bu tür jant gördüğümde ilk aklıma gelen jantların boyası çok hasarlı onun için böyle bir işlem yapılmış izlenimi oluşuyor.2011 Teknik Gri+Nav800+Sunroof+Chip+Performans buji+Sprintbooster+KN Kutu içi Filtre+OPC Pedal Seti
Yorum
-
Yakından görmek lazım, net yorumu yapabilmek için fakat resimden gördüğüm kadarı ile de sanki baya güzel olmuş gibi gözüküyor yav.
Bursalıymışsınız. Bir gün denk gelirsek inceleriz artıkOpel Insignia 1.4 140HP Edition Elegance - 2012
VW Touareg 3.0 V6 TDI Bluemotion - 2013
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: OkanBModifiye işi zevk işi.Yeni jantlarınız hayırlı olsun.Ben bu tür jant gördüğümde ilk aklıma gelen jantların boyası çok hasarlı onun için böyle bir işlem yapılmış izlenimi oluşuyor.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: laserionYakından görmek lazım, net yorumu yapabilmek için fakat resimden gördüğüm kadarı ile de sanki baya güzel olmuş gibi gözüküyor yav.
Bursalıymışsınız. Bir gün denk gelirsek inceleriz artık
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: opelmaniaBence güzel olmuş.
Uygulama hakkında biraz daha detaylı bilgi verebilirmisiniz.
Maliyet
Uygulama şekli vb.
Şimdiden teşekkürler.
Not: 4 Jant i tamamen kappatti ve artmis olan boyayi on metalize panelede uyguladim. 1-2 gun icerisinde onu da burda paylasicam.
Uygulamaya donucek olursak...
Ben lastikleri cikarip temiz bir iscilik yapma taraftari oldum. Jantlari teker teker cikarip temizligini yaptiktan sonra spray seklinde tiner ile karistirilmis plastik bazli boyayi 4 kat olmak uzere uyguladim. Maskeleme yapmadim (Tabi yaparsaniz cok daha guzel olur sanirim), yanliz her katta yaklasik 7-8 dk bekledim bu sayede daha iyi bir uygulama sonucu cikti diye dusunuyorum.
Umarim yardimci olabilmisimdir. Sorulariniz olursa yanitlamaya calisirim.
Saygilar
Yorum
-
Abi eline sağlık güzel duruyor yalnız tekerlere de meguiars endurance gibi kaliteli bir parlatıcı sürersen daha şık duracağını düşünüyorumSeat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
Yorum
-
Guzel olmus elinize saglikBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
Yorum
Yorum