Duyuru

Collapse
No announcement yet.

XENON FARLAR

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• XENON FARLAR

arkadaşlar aracım ınsıgnıa elegance paketi salı günü servise bakım için gittim.bide gitmişken xenon far taktırmak için fikir alim dedim ama ampül tarzı deil mercekli cosmolardaki far sistemlerinden istemiştim.adanadaki arpel yetkili servisinde yedek parçada alper beydi sanırım onunla görüştüm adam bana tek fara 3.600 lira fiyat çekti 2si birden olursa 7.200 filan + işcilik 8 bin tlden bahsetti.bide 2 gün araç servisde kalıcanı söyledi.bu farlar bu kadar pahalımı ki ben anlamadım 8 bin tele xenon mercekli fara para verirsek arabanın kendisi ne kdrki bu fiyatlar bu servisdemi geçerli yoksa heryerdemi aynı veya daha uygun fiyata türkiyenin herhangi bi yerinde bunu yapan bi firma varmı bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim yoksa captiva alıcam bi far bu kdr olursa gerek yok böyle araca.
    siyah 2013 amarok 4motion highline kapalı kabin
    siyah 2013 captiva LTZ 7 kişilik
    uçan teneke fiorino

Ynt: XENON FARLAR

Sahibinden.comda aratirsaniz cikma cosmo farlari bulabilrsiniz 1 milyar civari iscilik birlikte 1.500-2.000 tl arasina bitirirsiniz bence bu isi
    2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

peki çıkma deilde kullanılmamış bulamazmıyım daha uygun fiyata
      uçan teneke fiorino

Yorum

Cikmacilarda ciftini 700-1000 tl araliginda alabilirsiniz fakat afl far ve uzunda flas patlatmasi gibi bi sistem olmaz yalnizca goruntusu xenon olur ...
        Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: YuSuFKeNaN
          arkadaşlar aracım ınsıgnıa elegance paketi salı günü servise bakım için gittim.bide gitmişken xenon far taktırmak için fikir alim dedim ama ampül tarzı deil mercekli cosmolardaki far sistemlerinden istemiştim.adanadaki arpel yetkili servisinde yedek parçada alper beydi sanırım onunla görüştüm adam bana tek fara 3.600 lira fiyat çekti 2si birden olursa 7.200 filan + işcilik 8 bin tlden bahsetti.bide 2 gün araç servisde kalıcanı söyledi.bu farlar bu kadar pahalımı ki ben anlamadım 8 bin tele xenon mercekli fara para verirsek arabanın kendisi ne kdrki bu fiyatlar bu servisdemi geçerli yoksa heryerdemi aynı veya daha uygun fiyata türkiyenin herhangi bi yerinde bunu yapan bi firma varmı bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim yoksa captiva alıcam bi far bu kdr olursa gerek yok böyle araca.
          Çiftini 3600,-e yapsalar tamamıylada çalışsa hemen yaptırırdım.

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
          Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
            Cikmacilarda ciftini 700-1000 tl araliginda alabilirsiniz fakat afl far ve uzunda flas patlatmasi gibi bi sistem olmaz yalnizca goruntusu xenon olur ...
            yok ztn okdrını istemiyorum kardeşim hani xenonlar otursun görüntü olarakda aydınlatma olarakda orjinal bişi olsun istiyorum.fikirlerin için teşekkürler
            uçan teneke fiorino

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
              Orjinal yazı sahibi: YuSuFKeNaN
              Çiftini 3600,-e yapsalar tamamıylada çalışsa hemen yaptırırdım.
              yok abi nerde utanmasalar arabanın anaktarını bırak git dicekler bi far bu kadar pahalımı olurmu anlamadım gitti.
              uçan teneke fiorino

Yorum

bostancı sanayıde bolca bulabılırsınız ben sormustum 1600 tl fıyat cekmıslerdı belkı beyınlerıne ayrı fıyat cekerler hasarsız sorunsuzdu farlar
                Bayrağı Bayrak yapan, üstündeki kandır.Toprak; eğer uğrunda ölen varsa Vatandır.SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR !!!

Yorum

Farlara herhangi birşey olup da değişmesi gerekirse isteyecekleri yedek parça fiyatını söylemişler, bence normal.
                  internetten çıkmasını alabilirsiniz.
                  zaten farlar bu kadar pahalı olduğu için ufak bir kazada bile bir ton hasar kaydı oluşuyor OPC tampon + Cosmo far varken bir kaza yapın sonra arabayı satarken görün yorumları pertten dönme bile sanırlar
                  InsigniaTEAM

Yorum

mesaj alındı saolun arkadaşlar en iyisi öyle kalsın ztn eylülden sonra makyajlısı geliyomuş onun cosmosunu almam daha iyi olucak gibi.
                    uçan teneke fiorino

Yorum

İşleniyor...
                    X