Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Aracıma 220v Soketi taktırdım

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Aracıma 220v Soketi taktırdım

Arkadaşlar;

Cumartesi günü Aracımızın arka havalandırma altındaki çakmak girişini 220 çevirdim bununiçin iki parça sipariş ediliyor ve birtane 150w inverter takılıyor uzun yollarda Notbook,Telefon,Fotograf makinesi vs.. için kullanılabiliyor çok güzel oldu Opel Ataköyde yaptırdım.

Keyifli Sohbetler.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Ynt: 220 Soketi

Fatih,

1- Fotoğraflar çok kocaman hiç bir şey belli olmuyor.
    2- Orjinalmi ?
    3- Ne kadar tuttu ?
    4- Ne kadar zamanda taktılar ? Istanbula geldiğimde bende düşünebilirim.
    5- Çoluk çocuk yada meraklılar için muhafaza kapağı veya emniyeti varmı ? Millet çarpılmasın.
    6- Elektrik kurumundan sayaç taktılarmı ? haha

2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

dönüşüm yapılabilmesi çok iyi obaa
      InsigniaTEAM

Yorum

Fatih,

1- Fotoğraflar çok kocaman hiç bir şey belli olmuyor.
        C- Küçülttüm
        2- Orjinalmi ?
        C- Hem evet hem hayır Orjinal olan sadece plastik gövde ve içindeki 220 soket grubu inverterin girişini çakmak kablosuna giriş yaparak sisteme dahil ediyorlar( Kontağa bağlı)
        3- Ne kadar tuttu ?
        C- Orjinal Malzemeler 100 Tl (Yedek parça,Motaj,İşçilik) - Inverter Sevdiğim bir arkadaşın hediyesi
        4- Ne kadar zamanda taktılar ? Istanbula geldiğimde bende düşünebilirim.
        C- 15 Dk
        5- Çoluk çocuk yada meraklılar için muhafaza kapağı veya emniyeti varmı ? Millet çarpılmasın.
        C- Koruma Kapagı var
        6- Elektrik kurumundan sayaç taktılarmı ?
        C- Henüz arabalara takmıyorlarmış

Takma süresi çabuk ama esas problem 220 lik soket grubunun gelmesi uzun sürdü stoklarda yok sipariş üzerine geliyor ama ben bayiye dedim elinizde stok bulundurun 2009 ların hiçbirinde yok dedim ve ihtiyaç duyulan bir özellik.

Yorum

Insignia'larda kullanılan orjinal inverter takılmadı mı? yoksa orjinal ürünü mü hediye ettiler
          InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
            Insignia'larda kullanılan orjinal inverter takılmadı mı? yoksa orjinal ürünü mü hediye ettiler
            Orjinal inverter takılmadı, takılması için malum kablo tesisatı yenileniyor ıvırı zıvırı çok benim yaptığım çakma 220 oldu ama sonuçta en düşük maliyete ve aynı işi yapan bir sistem oldu

Yorum

Ynt: Aracıma 220v Soketi taktırdım

büyüklüğü nasıl abi, nereye koydunuz?
              ve mesela laptop taktık, topraklama ne olacak?
              arabadaki prizde toprak hattı yok onu biliyorumda, kaçak enerji bir yere gidemeyeceği için cihaza zarar vermesin?
              InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                büyüklüğü nasıl abi, nereye koydunuz?
                ve mesela laptop taktık, topraklama ne olacak?
                arabadaki prizde toprak hattı yok onu biliyorumda, kaçak enerji bir yere gidemeyeceği için cihaza zarar vermesin?
                Notbook şarjı kadar ve kol dayamanın iç kısmında boş yer var oraya koyuyorlar kapak değişince arka alt tarafta boşluk var güvenlik tamamen opelnin çakmak soketinde sağladığı güvenlik sadece kablo üzerinden kabloyu kesmeden işlem yapılıyor hiç bir yer delinip kesilmiyor ve kırılmıyor.

Şöyle düşün çağrı dışardan bir 220 inverter aldın çakmak girişli onda ne güvenlik varsa bundada aynısı sonuçta biz sadece opelin orjinal kapaklarını kullanarak ortada kablo kirliliği olşmasını engelledik.

Yorum

Vallahi daha önce benim aklıma gelmişti. )
                  [center]
                  2009 Insıgnıa 1.6 T Cosmo + Flexride + Sunroof + DVD800 + Ergonomik Spor Deri Koltuk [center]

Yorum

orjin durmus güle güle kullan

Yorum

Tam da bugün yeni konu açacaktım. Kimin arabasında 230V soket var diye?
                      Yazının bir yerinde 2009'larda yok denmiş. Yani 2010 ve 2011 lerde var mı?
                      1,6 Turbo cosmo+nav+ergo deri

Yorum

Yeni modellerin bir kısmında var bir kısmında yok neye göre var veya yok bilmiyorum

Yorum

Mutlaka olması gereken birşey. geçen piknikte lazım oldu senin arabanda vardır dediler mahçup olduk.
                          1,6 Turbo cosmo+nav+ergo deri

Yorum

@FacomX: Keşke montaj aşamasının da fotoğraflarını koysaydın. Hiç olmazsa inverter boyutunu görürdük.
                            [center]
                            2009 Insıgnıa 1.6 T Cosmo + Flexride + Sunroof + DVD800 + Ergonomik Spor Deri Koltuk [center]

Yorum

abi 2009larda yok demişsin 2010 larda var mı?
                              F30 Sport+

Yorum

İşleniyor...
                              X