Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Canlı olarak görme şansına eriştim. Gerçekten çok güzel. insiginam olsa ilk alınacaklar arasına koyardım Keşke Merivalara da olsa diye çok iç geçirmedim desem yalan olur. Bu arada Şafak Bey'in aracı çok kusursuz ve özel bir araç.
Canlı olarak görme şansına eriştim. Gerçekten çok güzel. insiginam olsa ilk alınacaklar arasına koyardım Keşke Merivalara da olsa diye çok iç geçirmedim desem yalan olur. Bu arada Şafak Bey'in aracı çok kusursuz ve özel bir araç.
Umut bey çok teşekkür ederim temennileriniz için .Sizinde meriva çok emek harcanmış ve güzel olmuş bir araç .Allah kaza bela vermesin.
ooooo Muhabbetin hası burdaymış evet haklı fatih hocam takılırken yanımdaydı hatta yardım bile etti. Moderatör dediğin böyle olmalı gerektiğinde takılırken tutabilmeli. Gece görüşü iyi olanlara göstermek boynumuzun borcu oldu artık .Bir konu açında toplu gösterim yapalım.
Yorum