Duyuru
Collapse
No announcement yet.
yeni Farları gormussunuzdur sizce nasıl guzel dururmu ?
Collapse
X
-
Ynt: yeni Farları gormussunuzdur sizce nasıl guzel dururmu ?
Farlar güzel.
Ancak biraz fazla aykırı geldi bana.
Orjinal mercekliler çok güzel. Biraz içine karartma yapılsa bundan şık durur bence.Insignia 1.6T Cosmo + Navi Paket - Metro Mavi 2011
Astra J 1.4 T Enjoy Active - Olimpik Beyaz 2013
-
Edition farlar için güzel durabilir. Canlısını görmek lazım ilandaki fotolar yetersiz biraz. Ayrıca acaba tam uyumlu çalışabiliyor mu34 ST 579 '09 C180 Kompresor
BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri
Yorum
-
Farlar mercekli gibi görünüyor. Ancak mercekli de olsa AFL çalışacağını sanmam.
Edition farlı bir araç için güzel bir alternatif olabilir.
Nasılsa orjinal merceklide AFL çalışmayacak.Insignia 1.6T Cosmo + Navi Paket - Metro Mavi 2011
Astra J 1.4 T Enjoy Active - Olimpik Beyaz 2013
Yorum
-
Valla Bi Edition cu Olarak Ben Tutamadım Kendimi ve Aradım. Pazarlık Ettim 2000 e İndi En Son. Bir Kaç ta Soru Sordum; Montaj Yaparken Araç Tesisatına Tam Uyumluymuş, Kesme Doğrama Yokmuş. Tüm Parçaları Garantiliymiş. Mercekleri Çok Kaliteliymiş ve Zenonla Kullanılıyormuş. Yukarı Aşağı Fonksiyonu Çalışıyormuş. Şu Ana Kadar 1 Araç Sahibine Göndermiş ve Şikayet Almamış. Daimi Müşterisi Varmış Benzinli Beyaz İnsigniası Olan. Yakında da Ledli Arka Stop Takımı ve Diffizör Getirecekmiş. İsteyen Arkadaşlar İçin Maslağa Giderlerse Orada Aküye Bağlayıp Demo Yapabilirlermiş. Ötesinde Bu Pazar Odak Buluşmaya Bir Takım Gönderip Bir Araç Üzerinde Deneme Yapılmasına da İzin Verebilirmiş.(Bu Konuyu Ben Getirdim Gündeme Olur Tabi Dedi)
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Beschäler InsigniaValla Bi Edition cu Olarak Ben Tutamadım Kendimi ve Aradım. Pazarlık Ettim 2000 e İndi En Son. Bir Kaç ta Soru Sordum; Montaj Yaparken Araç Tesisatına Tam Uyumluymuş, Kesme Doğrama Yokmuş. Tüm Parçaları Garantiliymiş. Mercekleri Çok Kaliteliymiş ve Zenonla Kullanılıyormuş. Yukarı Aşağı Fonksiyonu Çalışıyormuş. Şu Ana Kadar 1 Araç Sahibine Göndermiş ve Şikayet Almamış. Daimi Müşterisi Varmış Benzinli Beyaz İnsigniası Olan. Yakında da Ledli Arka Stop Takımı ve Diffizör Getirecekmiş. İsteyen Arkadaşlar İçin Maslağa Giderlerse Orada Aküye Bağlayıp Demo Yapabilirlermiş. Ötesinde Bu Pazar Odak Buluşmaya Bir Takım Gönderip Bir Araç Üzerinde Deneme Yapılmasına da İzin Verebilirmiş.(Bu Konuyu Ben Getirdim Gündeme Olur Tabi Dedi)Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
Yorum