logo çok hoşuma gitti ama benim aklıma değişik bir fikir geldi. ben logo yerine ön kapılara çoçuklarımın ismini yazdırmayı düşünüyorum. böyle bir çalışma veya kampanya yapabilirmiyiz. eminim forumdaki çoğu arkadaş fikrime katılacaktır.
logo çok hoşuma gitti ama benim aklıma değişik bir fikir geldi. ben logo yerine ön kapılara çoçuklarımın ismini yazdırmayı düşünüyorum. böyle bir çalışma veya kampanya yapabilirmiyiz. eminim forumdaki çoğu arkadaş fikrime katılacaktır.
Evet güzel bir fikir ama küçük bir sorun var bu tür çalışmalar özel yapılıyor ve biz bu ürünü özel olarak Çin de yaptırdık ve en az miktar 20 adet yapılabiliyor.
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
ellerine fikrinize çabanıza sağlık bu forumun yönetiminden korkulur yapacaz dedikmi yapıyorlar yavvvv haha haha haha
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Aa ben dosemeyi delip taktiriyoruz sanmistim direk kapi altindaki aydinlatmasindaki ampulu sokup yerine bunun ampulunu mu takiyoruz? Herhangi bi kesme bicme islemi olmuyo yani?
Özkan friend, bende takdırdım. Çok beğendim. Getiren ellerine sağlık.
Gerçi insignia ile yolarımız ayrılmak üzere, bilsem taktırmazdım. Artık aracın yeni sahibini team ailesine katacağız. ))
Yiğidim özel punchı var, biraz kesme delme işi var
Yorum