Duyuru

Collapse
No announcement yet.

YAZILIM HAKKINDA SORULARIM

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: YAZILIM HAKKINDA SORULARIM

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
    Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
    Az yaksin cok kacsin ne guzel firmalar bilmiyodu yazilim yapmayi
    kadirim sen bana kızmışın heralde ihihi bak bu firmalar tabiki bilmiyormu 130 hplik motoru 180 hp yapmayı tabiki biliyor ama firmalar araçları pazara sunarken kullanıcı faktörüne göre motor güçünü sabitliyorlar nedenmi ??????

1 Acaba bu aracı alacak kişi kötü bi yakıtmı kullanır ???
    2 Bakımlarını zamanında yaptırırmı ???
    3 Hep yüksek devirdemi kullanır hep topspeed mi yapar kaldıki benim araba 210km hıza sabitlemişlerdi actırdım )düşüncesiyle aracın gücünü sınırlandırır sınırlandırır ki benim ürettiğim araç bu yukarda saydıgım maddeleri yapsa bile 250 000km 300 000 km gitsin der

not : kadir seni seviyorum haha haha haha
    abi kizmak ne alaka bende seni seviyorum ama yazilimn zarari olmaz demissiniz hangi cip firmasi bole bisi soluyo acaba ben anlamadim dogrusu fazla hp ve tork her zaman zararlidir
    Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

kadirim sen bana kızmışın heralde ihihi bak bu firmalar tabiki bilmiyormu 130 hplik motoru 180 hp yapmayı tabiki biliyor ama firmalar araçları pazara sunarken kullanıcı faktörüne göre motor güçünü sabitliyorlar nedenmi ??????

3 Hep yüksek devirdemi kullanır hep topspeed mi yapar kaldıki benim araba 210km hıza sabitlemişlerdi actırdım )düşüncesiyle aracın gücünü sınırlandırır sınırlandırır ki benim ürettiğim araç bu yukarda saydıgım maddeleri yapsa bile 250 000km 300 000 km gitsin der

abi kizmak ne alaka bende seni seviyorum ama yazilimn zarari olmaz demissiniz hangi cip firmasi bole bisi soluyo acaba ben anlamadim dogrusu fazla ho herzaman zararlidir
      Adamlar ısını ıyı yapıo ınandırmslar herkesı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: _ToLGa_

abi kizmak ne alaka bende seni seviyorum ama yazilimn zarari olmaz demissiniz hangi cip firmasi bole bisi soluyo acaba ben anlamadim dogrusu fazla ho herzaman zararlidir
        Adamlar ısını ıyı yapıo ınandırmslar herkesı
        Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

F10 Msport

Yorum

inanmak işin yarısıdır tolga ihihi
          Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
          [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

inanmak işin yarısıdır tolga ihihi
            heralde abı haha
            yolda gıderken ınsanların inanmış demesi lazım

Yorum

Otomotiv firmalarının araçlarının gücünü ksma sebebi özellikle Avrupadaki sıkı euro normlarını karşılayabilmektir.Yazılım yapılan araçlar muayeneye gitmeden önce yazılımı kaldırmazlarsa muayenede takılabilirler CO2 salınımı yüzünden.
              İnsignia 1.6 Turbo edition elegance paket 17" jant teknik gri

Yorum

Tahmini fikirlere insanları yanıltmayalım.
                Scirocco lara yapılan yazılımlara ne demeli? Orjinal servisin attıgı ABT yazılımlara? Revo lardan daha pahalı daha az performansli. Sonuçta bu ısı abartmasının sürece problem yok. Yazılım yaptırılma benim basıma bu bu geldi diye yorum yapılsa tamam ama oturduğumuz yerden yazılım olmadan zararlı demek sacma? Elinde ne var,neye gore bunu söylüyorsun. Yazılımın zararı ne kadardır biliyor musun,eger isin ehli bir yerde yapılırsa,vücut geliştirme yapanların kullandığı supplementler kadardır. Sonuçta ne kadar doğalda olsa kimyasal ürünler evimizde yediğimiz tavuk et gibi degil.

İnsanlarin kafasını karıştırmadan,yaptıran arkadaslar yorumlarlarsa daha iyi olur bence.
                2015 BMW F30 M Sport

Yorum

zararı olmadıgını soyleyen arkadas ne kadar bılıyorsa bızde o kadar soylyrz
                  Yazılım yapıp zararı olmadıgını soyleyende somut belgelerle gelırse daha ıyı olur

Ben yazılımsız aracımı bakımdan bakıma gotryrm sadece
                  yazılımlı aracın yagı erken degısır bakıma erken gırer sureklı dıkkat ıster eger zararsız olsa normal rutınınde kullanırsın bıraz mantıklı dusunmek lazım konusmadan once

Yorum

Orjinal yazı sahibi: SOY
                    Tahmini fikirlere insanları yanıltmayalım.
                    Scirocco lara yapılan yazılımlara ne demeli? Orjinal servisin attıgı ABT yazılımlara? Revo lardan daha pahalı daha az performansli. Sonuçta bu ısı abartmasının sürece problem yok. Yazılım yaptırılma benim basıma bu bu geldi diye yorum yapılsa tamam ama oturduğumuz yerden yazılım olmadan zararlı demek sacma? Elinde ne var,neye gore bunu söylüyorsun. Yazılımın zararı ne kadardır biliyor musun,eger isin ehli bir yerde yapılırsa,vücut geliştirme yapanların kullandığı supplementler kadardır. Sonuçta ne kadar doğalda olsa kimyasal ürünler evimizde yediğimiz tavuk et gibi degil.

İnsanlarin kafasını karıştırmadan,yaptıran arkadaslar yorumlarlarsa daha iyi olur bence.
                    sen ne biliyosun konusuyosun benm cevremde senin yasinin 10 kat daha fazlasi insan yazilim yaptirdi kimi kol cikardi kimi yatak sardirdi burada arkadasin sordugu sey yazilimin bi zarari varmi demesi senn bunlari solemen icin biraz sanayi tozi yutman gerek ve burada vag grubundan deil ecotech motordan bahsediyoruz

F10 Msport

Yorum

Yazılımı kullanan bir problem yaşamadığını soyluyor bu yasamayacağı anlamına gelmiyor.
                      Ama suanda adam somut veri sunuyor sana,75.000KM sorunsuz kullandım bir baskası 15.000KM sorunsuz kullandım diyor. Yazılım zararlı diyen kisiler demiyor ki,ben yazılım yaptım arabamın basına bu geldi su geldi...Kendi fikirlerini söylüyorlar,tecrubelerini degil
                      2015 BMW F30 M Sport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: _ToLGa_
                        zararı olmadıgını soyleyen arkadas ne kadar bılıyorsa bızde o kadar soylyrz
                        Yazılım yapıp zararı olmadıgını soyleyende somut belgelerle gelırse daha ıyı olur

Ben yazılımsız aracımı bakımdan bakıma gotryrm sadece
                        yazılımlı aracın yagı erken degısır bakıma erken gırer sureklı dıkkat ıster eger zararsız olsa normal rutınınde kullanırsın bıraz mantıklı dusunmek lazım konusmadan once
                        tolga bak kendin demişin aracın yagı erken degısır bakıma erken gırer sureklı dıkkat ıster işte araç üreticileride bunu gözardı edemediği için aracı gercek parformansını kısıyor yoksa bunlara dikkat etmessen EVET doğru yazılım zararlı ihihi
                        [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Usta Kadir sn ne biliyorsun gittin sanayiye bi yay takmaya bu ısı mı öğrendin?
                          ısı abartmadan yapılipta kullanılırsa problem olmaz,farazi konuşmadan once bir dusun,ayrıca sn kac yaşındasinda beni ornek gösteriyorsun?
                          2015 BMW F30 M Sport

Yorum

Yazılım yapılınca karsılasılan sorunlarıda bı soylesenıze dostlar
                            ama sanmyrm kımse kendı aracını kotulemez

Dizelde yazılımı atysn arkadan vapur gıbı duman atıo tampon sımsıyh bana gore bu da bı zarar
                            Ayrıca cevreyede zarar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: SOY
                              Usta Kadir sn ne biliyorsun gittin sanayiye bi yay takmaya bu ısı mı öğrendin?
                              ısı abartmadan yapılipta kullanılırsa problem olmaz,farazi konuşmadan once bir dusun,ayrıca sn kac yaşındasinda beni ornek gösteriyorsun?
                              ben sadece cevremdeki araclardan bahsediyorum sen merak etme sen internet cafelerde countrr oynarken biz sanayilerde dolasiyoduk sen bu konu hakkinda yorum yapma bence git araxina egsoz tak

F10 Msport

Yorum

hopppp ne oluyoz beyler tanziyonu arttırmayalım police police police police

Yorum

İşleniyor...
                                X