Arkadaşlar araca yazılım yaptırmayı düşünüyorum 1.6 turbo 180 liğe daha çok ekonomi amaçlı çok basmam araçla aradabir abanırım sadece acaba motora zararı olurmu yer olarakta booster performance ı düşünüyorum motora zarar vermeyecek şekilde nasıl olur bu iş :
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
YAZILIM HAKKINDA SORULARIM
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ynt: YAZILIM HAKKINDA SORULARIM
Bende yazılım yaptırdım İstanbulda,
220 bg, 310 nm tork oldu.
Stage 1 yazılım + K&N kutu içi filtre + Perf. buji ile bu verileri elde ettim.
1 ) Bi zararını görmedim, ama ben sakin kullanıyorum hep. Ortalamam şehir içi 9.0 civarı, Şehirler arası 6.8 lt'ye kadar düşürdüm. Aracı fazla sıkıştırmam. Temmuz 2012'de yaptırdım. 9.000 km'dir sıfır sorunla yola devam
-
Malesef oyle birsey yok motoramuhakkak zarari olur yazilimin minimum omrunun %30unu yer motorun eger sikistirmicam diyosaniz zaten yazilim yaptirmania gerek yok ...Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
Yorum
-
Ben bütün işlemleri Pschiptuning istanbul'da barbaros'ta yaptırdım... Nm aşırı değerlere çıkmadıkça ve bg aşırı yükletilmedikçe sıkıntı olmaz kanaatindeyim. Tabiki sürekli 6.000+ devir kullanılırsa sorun olur. Ama ben 2.500 devir civarı kullanıyorum hep. Diyeceksiniz nie yaptırdın o zaman ? Zevk meselesi...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kdristnblMalesef oyle birsey yok motoramuhakkak zarari olur yazilimin minimum omrunun %30unu yer motorun eger sikistirmicam diyosaniz zaten yazilim yaptirmania gerek yok ...
heeee şöyle olabilir hep dip gaz hep son devirle gidersen evet haklısın ama bunu yazılımsız araçlardada yapsan motorun ömrünü yersin ihihiHayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
-
140 bg den 165 bg çıkardım . paşaoğlunda yaptırdım aracımı. torku da oldukça tatmin edici. 1.000 km oldu sorun yok. stage 2 ve sonrası zarar verir. %17 gibi zorlamanın zarar vereceğine inanmıyorum. hee motor 400.000 km gidecekken 350.000 gitsin. çok da mühim değil. aracıda sürekli performans kullanılacak hali yok. arada bir ani hızlanmalarda ve rolling lerde 1-2 dakika zorlama ile motorun elimizde kalacağına inanmıyorum.
Yorum
-
arkadaşlar bu yazılımı yeri geliyor fabrikalar kendisi yapıyor.. aynı motor beygirleri farklı.. torklarıda.. ? düşünün bakalım.. :P2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
[center]
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: emrezxrOrjinal yazı sahibi: kdristnblMalesef oyle birsey yok motoramuhakkak zarari olur yazilimin minimum omrunun %30unu yer motorun eger sikistirmicam diyosaniz zaten yazilim yaptirmania gerek yok ...
heeee şöyle olabilir hep dip gaz hep son devirle gidersen evet haklısın ama bunu yazılımsız araçlardada yapsan motorun ömrünü yersin ihihiBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
F10 Msport
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kdristnblOrjinal yazı sahibi: emrezxrOrjinal yazı sahibi: kdristnblMalesef oyle birsey yok motoramuhakkak zarari olur yazilimin minimum omrunun %30unu yer motorun eger sikistirmicam diyosaniz zaten yazilim yaptirmania gerek yok ...
heeee şöyle olabilir hep dip gaz hep son devirle gidersen evet haklısın ama bunu yazılımsız araçlardada yapsan motorun ömrünü yersin ihihi2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
[center]
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: SufyOrjinal yazı sahibi: kdristnblOrjinal yazı sahibi: emrezxrOrjinal yazı sahibi: kdristnblMalesef oyle birsey yok motoramuhakkak zarari olur yazilimin minimum omrunun %30unu yer motorun eger sikistirmicam diyosaniz zaten yazilim yaptirmania gerek yok ...
heeee şöyle olabilir hep dip gaz hep son devirle gidersen evet haklısın ama bunu yazılımsız araçlardada yapsan motorun ömrünü yersin ihihiBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
F10 Msport
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kdristnblOrjinal yazı sahibi: SufyOrjinal yazı sahibi: kdristnblOrjinal yazı sahibi: emrezxrOrjinal yazı sahibi: kdristnblMalesef oyle birsey yok motoramuhakkak zarari olur yazilimin minimum omrunun %30unu yer motorun eger sikistirmicam diyosaniz zaten yazilim yaptirmania gerek yok ...
heeee şöyle olabilir hep dip gaz hep son devirle gidersen evet haklısın ama bunu yazılımsız araçlardada yapsan motorun ömrünü yersin ihihi2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
[center]
Yorum
-
Fazla abartılmadan yapılan stage 1 yazılımın zararı olacağına bende inanmıyorum. Hele ki ekonomi amaçlı kullacaksanız hiç olmaz diye düşünüyorum. Sonuçta ekonomik kullanırken turbo basıncı üst limitleri görmüyor değilmi ?[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]
Yorum
-
Ya yazilimli bi araci
Kim ekonomik olsun diye kullanir yapmayin abi ya chip motorun %30 omrunu yer ben soledimin arkasindayim hayla...Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
F10 Msport
Yorum
Yorum