Arkadaşlar Odak dynamics'ten ilk icraatlarımı Burak bey , Tarık, Çağrı ve Süleyman arkadaşlarımın yardımlarıyla gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Coilover variant 3 'ü Tarık'ın müthiş markajı ile taktırmaya ikna oldum . İyikide taktırmışım .Hem yumuşak Hem alcak oldu araba .Variant 3 de diğerlerinden farklı olarak üstte 9 kademe altta da 5 kademe yumuşaklık ayarı bulunuyor.İlk başta yadırgadım sanki sert gibi geldi ama alışınca yayla alakası yok.Hatta orta seviyede olmasına rağmen biraz yumuşak bile kaldı araba. Ses sistemine gelince orta ölçekli Alpine marka ses sistemi yapıldı .Kapılardaki bütün kolonlar değişti ,arkaya 25 lik bass takıldı birde 4 kanallı amfi.Ses bangırbangır değil ama net ve temiz .Göstergeler tam gaza getirecek cinsten oldu .Ototmatik vites olduğu için Manuele alınca göstergeler kırmızı oluyor.Her vites yükseltmede beyaz kırmızı atıyor.Birde bende egzoz olduğu için hiç gaza gelmeyi sevmesemde eve dönüş yolunda kendime inanamadım benmi böyle kullanıyorum diye.Tekrar emeği geçen bütün arkadaşlarıma ve dostlarıma teşekkür ederim.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
KW coilover Variant 3, Alpine ses sistemi ve çift renk göstergeler
Collapse
X
-
Ynt: KW coilover Variant 3, Alpine ses sistemi ve çift renk göstergeler
Çok güzel olmuş abi odağı tebrik ederim sende güle güle kullan abi ...Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
Yorum
-
abi süper uygulamalar yaptırmışşsın hayırlı olsun odak dynamicside tebrik ederim
arabanın dıştan fotosunuda görebilirmiyiz basıklıgı görmek açısından2012 İnsignia 1.4 Turbo
Yorum
-
Cok guzel olmus gule gule kullanin.
Su gosterge ledlerinin fiyati nedir acaba ? Bende yaptiriyim eger yuklu degilse[center]Astra J 1.6 Turbo | Custom Varex Exhaust | K&N Air Filter | Eibach Prokit Springs | 19" Matte Black Rims | Rieger Rear Apron[center]
Yorum
Yorum