Merhaba arkadaşlar 2.0 CDTI 130bg lik arabama yazılım yaptırmayı düşünüyorum. Yazılım için superchips için BTG Maslak ile görüştüm. 30 bg artış sağlanacagını söyledi ve 1200 TL fiyat verdi. Yazılım için arabaya küçük bir parça takacaklarını söyledi.
Bu konu hakkında tecrübeli arkadaşlara bir kaç sorum var
1- 30 bg güç insigniada hissedilir bir performans sağlar mı? Sizce yaptırmalımıyım?
2- Servise bakıma gittiğimde yeni yazılım yüklediklerinde süperchips yazılımı silinir mi?
3- Takacagız dedikleri kücük parca nedir? Sadece süperchips te mi takıyorlar yoksa bütün yazılımlarda mı takıyorlar?
4- Süperchips iyi midir? Önerebileceginiz daha iyi dediginiz baska marka yazılım var mı?
5- Verdikleri fiyat iyi mi?
6- Bu yazılımın arabaya bir zararı olur mu?
7- Maksimum hızda bir değişme oluyor mu?
Cevaplarınızı bekliyorum
Bu konu hakkında tecrübeli arkadaşlara bir kaç sorum var
1- 30 bg güç insigniada hissedilir bir performans sağlar mı? Sizce yaptırmalımıyım?
2- Servise bakıma gittiğimde yeni yazılım yüklediklerinde süperchips yazılımı silinir mi?
3- Takacagız dedikleri kücük parca nedir? Sadece süperchips te mi takıyorlar yoksa bütün yazılımlarda mı takıyorlar?
4- Süperchips iyi midir? Önerebileceginiz daha iyi dediginiz baska marka yazılım var mı?
5- Verdikleri fiyat iyi mi?
6- Bu yazılımın arabaya bir zararı olur mu?
7- Maksimum hızda bir değişme oluyor mu?
Cevaplarınızı bekliyorum
Yorum