Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yazılım yaptırmayı düşünüyorum.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Yazılım yaptırmayı düşünüyorum.

Merhaba arkadaşlar 2.0 CDTI 130bg lik arabama yazılım yaptırmayı düşünüyorum. Yazılım için superchips için BTG Maslak ile görüştüm. 30 bg artış sağlanacagını söyledi ve 1200 TL fiyat verdi. Yazılım için arabaya küçük bir parça takacaklarını söyledi.
    Bu konu hakkında tecrübeli arkadaşlara bir kaç sorum var
    1- 30 bg güç insigniada hissedilir bir performans sağlar mı? Sizce yaptırmalımıyım?
    2- Servise bakıma gittiğimde yeni yazılım yüklediklerinde süperchips yazılımı silinir mi?
    3- Takacagız dedikleri kücük parca nedir? Sadece süperchips te mi takıyorlar yoksa bütün yazılımlarda mı takıyorlar?
    4- Süperchips iyi midir? Önerebileceginiz daha iyi dediginiz baska marka yazılım var mı?
    5- Verdikleri fiyat iyi mi?
    6- Bu yazılımın arabaya bir zararı olur mu?
    7- Maksimum hızda bir değişme oluyor mu?
    Cevaplarınızı bekliyorum

Ynt: Yazılım yaptırmayı düşünüyorum.

*** nacızane fıkırlerım
    1-hissedebilirsiniz gücü sprıntbooster takarak da alt devırlerını canlandırabılırısınz
    2-yenı yazılım yuklenırse sılınebılır ama remap de yaptırdıgınız yere ucretsız tekrar yaptırabılırsınız
    3-box yapacaklarsa parça takarlar remap dırek beyıne yazılım uygularlarsa boyle bıseye gerek yok önerilen remapdir daha çok bg alırsınız
    4-duyulan bir marka megachips var paşaoğluda yapıyor revo vs
    5-bence çok tanıdıgım var reklama girer mi bilmem isteyen olursa yardımcı olmaya çalısırım bu fıyattan ucuza yapıyolar dıye bılıyorum(garantili)
    6-zararlılık durumu 35 40 bg yaparlarsa olur yada durmadan yüksek devirde sürersenız motoru aşındırırsınız
    7-olacağına emınım
    Bayrağı Bayrak yapan, üstündeki kandır.Toprak; eğer uğrunda ölen varsa Vatandır.SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR !!!

Yorum

Öncelikle cevapların icin teşekkür ederim. Box takmayacaklar. İnsignianın beynine direk yazılım yüklenemiyor bu yüzden bir parca takıp oyle yazılım yüklüyoruz dedi. Belki sadece süperchips icin gecerlidir.

Yorum

evet bağlantı kablosu var bu mecburi yüklemek için ama sonrasında bi aparat kalmıyor. http://www.mscsi.net/index.html serdar beyle görüşürseniz size yardımcı olacaktır
        Bayrağı Bayrak yapan, üstündeki kandır.Toprak; eğer uğrunda ölen varsa Vatandır.SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR !!!

Yorum

yok kasteddigim kablo degil. Beyninin oldugu yere kücük bir parca takıp oyle yazılım yüklüyorlarmıs. Ve o parca kalıyor. Bazı marka araçlara direk kabloyu takıp yazılım yüklenebiliyormus bazı markalara küçük bir parça takıyorlarmış ve yazılım atıyorlarmıs

Yorum

doğrudur forumda bir çok kişi yaptı ayrıca verdiğim yerden serdar beye ulaşırsanız detaylı şekilde yardımcı olacaktır

Yorum

Fiyat yuksek bu konuda istanbuldan deneyimli abilerimizle irtibata gecebilirsiniz onlarda konuyu gorunce yazar zaten 600 tl civari insigniateam uyelerine yapiyolardi
              2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

Bende de aynı araç var, 2012 model aldığım ayın ertesi yaptırdım. Hem performans gem yakıt ekonomisi için tavsiye ederim. Fiyat 750-800 gibi.
                Morpheus
                61 TT 971

Yorum

1200 TL bu iş için kesinlikle pahalı, ayrca Emre'nin dediği SprintBooster cihazı alt devirlerde herhangi bir canlılık sağlamaz, Sadece aracınızın gaz tepkime (gaz pedalına bastıktan sonra aracın gazı alması) süresini düşürür. Bu konuda sizinle aynı araca sahip Düzce'den emrezxr var ve bildiğim kadarıyla performans olarak gayet memnun. Kısacası Emre abiye danışın derim

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Belli bir süreden beri sponsorumuz olan Odak da Odak dynamics ile modifiye işine girdi. Onlarda yetkili servis garantisiyle süperchips yazılım kullanıyorlar.Tabi en büyük avantajı garantisinin kendileri olması .Odak dynamics den Süleyman beyle irtibata geçebilirsiniz.

Yorum

Cevaplarınız için hepinize teşekkür ederim. Yarın Odak Dynamics i arayıp görüşeceğim. Daha önce acaba odak dynamics yaptıran var mı tanıdığınız sorun yaşarmıyım daha sonra yada uzun vadede 30 bg için yolda kalmak istemem

Yorum

1 kesinlikle performansı hissedersiniz benim arac 45 hp aldı yazılımla 177 hp oldu cok ta memnunum
                        2- Servise bakıma gittiğinizde eger aracınızda bi güncelleme varsa silinir benim silindi baştan yüklettim
                        3- takacakları kücük bi parca bu konuda yanlış yönlendirmiyeyim ama bende böyle bi parca takmadılar
                        4- Süperchips iyidir eger iltibata gecmek istersen maslakta tanıdıklar var benim yaptırdıgım yere dahada uyguna yaptırırız
                        5- Verdikleri fiyat iyi mi marka marka değişir
                        6- Bu yazılımın arabaya bir zararı olur mu her xaman dip gaz gider kötü yakıt alırsan tabiki zararı olur
                        7- Maksimum hızda bizim kilitli yani 210km sonra yapmaz yazılım atınca o sınırlamayı actırırsan be actırdım 242 yaptım dahada gidermiydi zararı olur düşüncesiyle yapmadım
                        Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                        [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Odak ile görüştüm 130bg için süperchips yazılımı yok sadece 160 için var dedi. Diesel box önerdi 30 bg güç sağlar dedi ve 1250 lira dedi.

Emre abi cevabın için teşekkür ederim. Tavsiye edeceğin yere iyi diyorsan yaptıralım. Fiyatı ne kadar acaba oranın?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
                            1 kesinlikle performansı hissedersiniz benim arac 45 hp aldı yazılımla 177 hp oldu cok ta memnunum
                            2- Servise bakıma gittiğinizde eger aracınızda bi güncelleme varsa silinir benim silindi baştan yüklettim
                            3- takacakları kücük bi parca bu konuda yanlış yönlendirmiyeyim ama bende böyle bi parca takmadılar
                            4- Süperchips iyidir eger iltibata gecmek istersen maslakta tanıdıklar var benim yaptırdıgım yere dahada uyguna yaptırırız
                            5- Verdikleri fiyat iyi mi marka marka değişir
                            6- Bu yazılımın arabaya bir zararı olur mu her xaman dip gaz gider kötü yakıt alırsan tabiki zararı olur
                            7- Maksimum hızda bizim kilitli yani 210km sonra yapmaz yazılım atınca o sınırlamayı actırırsan be actırdım 242 yaptım dahada gidermiydi zararı olur düşüncesiyle yapmadım
                            Yazılım silinmesinden dolayı problem yaşamamak için acaba Diesel box mı alsam? Dedikleri parça bu ve bu parça çift kanallıymış diğerleri gibi değilmiş.
                            http://www.sahibinden.com/listing/ye...5495984/detail

Yorum

daha ucuz yazılımlar custom (isimsiz, yapan kişinin kendi ürünü olan) yazılımdır, deneme yanılmayla uygun değerler ayarlanır. Superchips markadır ve araç için uygun olan güvenli şartlarda çalışan yazılım yapar. açık yazılımlar gibi inanılmaz değerler vermez çünkü güvenli değerlerin dışına çıkmaz.
                              VW'ye yapılan ABT yazılım gibi düşünülebilir.
                              Dieselbox da bir o kadar iyidir, sorun çıkarmaz, söylediği değerleri verir.

yazılım veya box hangisi olursa olsun, olayı sprint booster ile tamamlamak inanılmaz keyif katar
                              InsigniaTEAM

Yorum

İşleniyor...
                              X